Hur tar man bort tapet lim med duniga

Att ta bort tapeter är ofta en fruktade uppgift. De flesta av oss har hört skräckhistorier om wallpaper avlägsnande. Även när du tar bort tapeten, har du vanligtvis lim rester kvar på väggarna. Lyckligtvis, det finns ingen anledning att spendera timmar att försöka skrubba bort lim rester. Duniga sköljmedel hjälper till att mjuka upp det lim, vilket gör det lätt att ta bort.

Instruktioner

• Fyll en tom sprayflaska med lika delar duniga sköljmedel och varmt vatten. Skaka flaskan för att kombinera ingredienser.

•Spray tyg mjukmedel lösningen på tapet lim rester. Låt lösningen sitter på lim ställen för 15 till 20 minuter.

•Scrape lim från på väggen med en spackel. Undvika att tillämpa för mycket tryck när skrapning eller du kommer att skada drywall. Om lim rester är tuff, tillämpa mer sköljmedel och fortsätta skrapa.

• Fyll en ren hink med varmt vatten. Använd en svamp doppad i vatten för att skölja ner väggarna. Skölj och vrid ur svampen ofta vid rengöring väggarna. Tvätta väggarna med en svamp och vatten kommer att ta bort alla tyg mjukmedel rester.

Tips & varningar

  • Lekmanna-drop dukar på golvet och över möbler eller andra objekt i rummet där du arbetar. Ta bort tapet lim med sköljmedel kan vara rörigt.