Hur tar man bort Supa lim

Hur tar man bort Supa lim

Supa lim är en etyl cyanoakrylatlim marknadsförs av Selleys i Australien och Nya Zeeland. Denna samma formel marknadsförs som superlim i Förenta staterna, och de är nästan identiska i alla deras fysiska egenskaper. Någon etyl cyanoakrylatlim kommer band nästan alla ämnen tillsammans, så man måste vara försiktig till hålla den bort av huden ytor. För att minimera oavsiktliga vidhäftning mellan ytor, hålla arbetsområdet täckt med metallfolie och Använd handskar att skydda fingrar och händer.

Instruktioner

•DAB aceton på valfritt objekt ta bort Supa lim. Aceton är vanligt förekommande i nagellacksborttagare, och kommer att upplösa alla cyanoakrylatlim lim.

•Sand, borste eller raka Supa lim på hårda och platta ytor. Mjuka limmet först genom badda aceton på den och sedan använda ett verktyg rakblad, en hobby borste eller lätta sandpapper för att strippa bort limmet. Upprepade ansökningar aceton kommer att fortsätta att mjuka upp limmet och underlätta avlägsnande av dessa metoder.

•Soak hud i en soapy varma diskvattnet lösning. Låt limmet att mjuka upp, badda aceton på den och försiktigt skala bort limmet.