Hur tar man bort Shingle Gutter omslag

Hur tar man bort Shingle Gutter omslag

Ta bort under shingle gutter täcker kan vara ganska ett företag eller en promenad i parken. Gutter täcker skruvas ner, spikas eller helt enkelt monterad under bältros, och om gutter omslaget är slint, skruvas i rännstenen eller lägger över rännstenen, är faktorer som avgör hur svårt jobbet kommer att vara. Dessutom smälter asfalten i asfalt bältros i värme, vilket kan göra bältros mycket svårt, om inte omöjligt, att lyfta och få under ta bort en fästmarginal cover. Ändå är det viktigt att ta bort under shingle gutter täcker, oavsett hur svårt, eftersom det inte kan resultera i vattenskador till insidan av ett hus när avloppsrännor blir igensatt med skräp.

Instruktioner

•Fyll verktyget bälte med nödvändiga verktyg och bär den. Sätta på dina handskar.

•Dra en förlängning stege över toppen av taket så att Krängningshämmare vilar ovanpå taket, om möjligt. Om använder en förlängning stege inte är möjligt, öppna ett A-frame stege intill Rännsten och kanten av taket.

•Climb på stegen och avgöra om taket är platt nog för dig att sitta på och arbeta eller om du kommer att behöva arbeta från stegen. Klättra upp på taket om arbetssituationen tillåter det; annars jobba från stegen.

•Använd lägenheten bar eller handen för att försiktigt lyfta bältros så att man inte för att riva dem och kontrollera om gutter omslagen är skruvade, spikade eller halkade på plats. Avgöra hur rännstenen omslagen är kopplade till rännstenen sig: knäppte, skruvas (spikade) eller över toppen av rännstenen.

•Undo fästs gutter täcker genom att greppa omslaget nära där det är knäppte till rännstenen och med en snabb rörelse som är ner och bort från där den är fäst, knäppte omslaget. Glida gutter omslaget från under singel och lagra den i rännstenen där det var en gång fäst eller kasta det till marken.

•Använd den spik klo delen av lägenheten bar att komma under naglar som säkra gutter locket under bältros. Använd en platt spets eller arga spets skruvmejsel för att ångra skruvar som är att säkra gutter täcker under bältros.

•Skruva ur rännstenen täcker som är kopplade till rännstenen sig med skruvar. Klo ut spik används för att fästa rännan omslaget till rännstenen.

•Lift bältros och utdragbar gutter covers på plats helt enkelt använder vikten av bältros. Att ta bort gutter omslaget från toppen av rännstenen och placera den i rännstenen för omedelbar ersättning eller kasta det till marken för senare byte eller bortskaffande.

•Använd hammaren eller en skruvmejslar ta bort gutter spikar eller skruvar som fäster rännstenen fascia styrelsen eller vad rännstenen är fäst, när det är nödvändigt att backa rännstenen från huset och bältros till bättre nå en fästmarginal cover. Omedelbart re-skruv eller spik åter rännstenen när du har tagit bort under shingle gutter täcker.

•Använd tenn snips eller konstruktion sax att klippa bort plast eller metall gutter täcker som inte kan avlägsnas utan att riva bältros så mycket att de måste bytas ut.

Tips & varningar

  • Arbeta från taket om möjligt, eftersom det är enklare och snabbare än arbetar från en stege.
  • Om ersätter rännstenen täcker snart efter att ta bort dem, och lagra dem i rännstenen från som de togs eller på taket precis ovanför där de togs bort.
  • Fungera inte på taket om du inte är absolut kan göra det, även på sin kant. Fyll med tjära några hål orsakade genom att ta bort gutter täcket och ersätta alla bältros som har skadats under borttagning av gutter täcker.