Hur tar man bort Pool kakel murbruk

Du kan hitta en hel del intressanta saker på botten av en pool, från pool leksaker att pinnar och löv skräp. Hitta en av din pool kakel på botten av din pool finns ingen anledning till panik, men det finns anledning att börja arbeta. Lösa plattor kan vara ett resultat av dåligt blandat eller gamla och slitna kakel murbruk. För att ersätta brickor, måste du ta bort alla gamla murbruket att skapa en nivå säng för att installera de nya bitarna.

Instruktioner

•Dränera poolen helt. Du kanske frestas att arbeta med lite vatten i poolen, men gör så kunde orsaka gamla bitar av murbruk sprida sig genom vattnet och fastna i filtret. Rengöring är lättare utan vatten i poolen.

•Spread en droppe trasa eller tarp under din arbetsplats. Detta hjälper dig att samla in så mycket lossas och tas bort kakel som möjligt, att underlätta rengöring.

•Ta bort alla lossade kakel och injekteringsbruk. Bända lossade plattor från väggen med en spackel; om nödvändigt, knacka lätt på slutet av kniven med en mejsel att lätta det under kakel. Använda en mejsel och hammare att ta bort lossade injekteringsbruk, och rengör lederna med en stålborste till ta bort damm och små partiklar.

•Chip bort gamla mortel med en mejsel och hammare. Ta bort så mycket injekteringsbruk som behövs för att komma till murbruket måste du ta bort. Borsta bort lös bitar med kabeln borste eller använda en burk med tryckluft för att blåsa bort små bitar och damm.

•Släta ytan som du tagit bort mortel med sandpapper, en slipning skärm eller en stålborste ta bort skarpa kanter kvar från den mejsling.

•Välj upp kanterna av tarp eller drop tyg och vik dem på själva att hålla röran som finns och lyfta den ur poolen.

Tips & varningar

  • Nyfikna eller ta bort kakel alltid riskerar att splittra brickor. Trasiga plattor, samt några bitar av bruk och injekteringsbruk, kan vara mycket vassa. Använd skyddshandskar och skyddsglasögon när du arbetar för att skydda dig från granatsplitter och damm.