Hur tar man bort mattan löpare på trä trappor

Mattan löpare är långa remsor av mattor som springer nerför mitten av lövträ trappor. I vissa fall är trappan helt täckta med mattor. Under mattor kan även mattan stoppning. Allt detta hålls på plats med en mängd olika objekt som staples, nubb och tackless självhäftande remsor. Alla dessa saker måste tas bort i en viss ordning att framgångsrikt ta bort mattan från trä trappor.

Instruktioner

•Gå till botten av trappan. Placera näsa tång under den nedre kanten av mattor och klämma tången stänga på nedre kanten. Dra fram till botten trappa mattor dras upp.

•Placera på tunga nytta handskar och grepp lös botten av mattor. Dra försiktigt upp mattor går upp för trapporna när du går längs.

•PRY upp nubb och klammer som du stöter på dem med tång eller spetsen på en platt-head skruvmejsel. Beroende på din matta installation, du kan eller inte kan drabbas av staples och nubb under matta undanröjandet.

•Inspect för trappan efter mattan tas bort och löpare pad som kan finnas kvar. Använda platt-head skruvmejsel eller tänger att ta bort nubb och staples håller löpare pad på plats. Observera att många installationer kommer att ha en separat del av mattan pad ta bort för varje trappa.

•Stick i slutet av en prybar bakom varje tackless remsa avslöjade efter flyttande löpare stoppning. Bänd upp varje tackless remsa. Om det behövs knacka prybar lätt med en hammare för att få bättre hävstång och ett hårdare grepp.