Hur tar man bort målade gemensamma förening

Hur tar man bort målade gemensamma förening

Fogmassa används när det finns en spricka eller en spik pop i en vägg. Den är avsedd att täcka väggen och fungerar som ett tillfälligt plåster. Ibland börjar fogmassa att spricka eller lossnar. Det finns ett sätt att ta bort denna produkt för att reparera den med en mer permanent produkt eller reparera skador på väggen. Du behöver bara ett par verktyg att ta bort fogmassa som målades.

Instruktioner

•Locate i början och i slutet av avsnittet bad på väggen. Fogmassa har en annan konsistens än den ursprungliga färgen. Det är viktigt att uppmärksamma att kanten av fogmassa. Det är där du kommer att vilja avsluta processen.

• Använd sandpapper att skrota bort fogmassa som du kan se. Om det finns en spricka i mitten av gemensamt förening kan du använda spackel i sidled att ta bort fogmassa från runt sprickan.

•Sand alla området med fogmassa på den. Du kommer att kunna berätta att du har gått igenom fogmassa när den ursprungliga färgen visas ovanför sammansatt. När du ser denna ursprungliga färg stoppa slipning. Om du har utsatt de sprickor som fogmassa tätning bort dem med den spetsiga delen av spackel.