Hur tar man bort Latex lim

Latex lim är användbart för hushållens hantverk, såsom att säkra en utomhus matta på golvet. Dock med tiden kan utomhus mattan blekna och behöva bytas, i vilket fall underliggande golvet måste rengöras av gamla limmet. Processen för att ta bort latex lim är enkel, men tidskrävande. Flytande kemiska bindemedel-remover underlättar processen av mjukgörande lim, vilket gör det lättare att skrapa bort.

Instruktioner

•Använd en långskaftad skrapning verktyg för att slipa det torkade gamla latex lim. Beroende på hur gammal limmet är, några av limmet lätt kommer att flagna i bitar, i vilket fall behöver du inte använda som mycket adhesive remover.

•Översyn anvisningarna som följde med den miljövänliga flytande kemiska adhesive remover du upphandlas och se till att du förstår dem. Läs några varningar eller varningar som kan ha följt med lim remover för att förhindra skada på egendom eller skada.

•Pour på ett lager av miljövänliga flytande kemiska adhesive remover för att den gamla latex lim; se till att den helt täcker yta av limmet ska tas bort.

•Let adhesive remover sit att ge den tillräckligt med tid att bryta ner och mjuka latex lim för enkel borttagning. Många produkter kräver väntetider uppemot trettio minuter att fullt ut fungera och bryta ner limmet; väntetiden är dock även beroende på tjockleken på limmet. Adhesive remover instruktionerna.

•Scrape av uppdelade, mjukt latex lim med din skrapning verktyg och samla det i en hög. När limmet är helt skrapats och kasta den ordentligt.

•Skölj området med vatten för att avlägsna eventuella överblivna latex lim och adhesive remover. Skrubba området rent med en svamp, tvål och vatten.

Tips & varningar

  • Var försiktig att förhindra fysisk skada genom att inte få adhesive remover på huden eller ögonen.