Hur tar man bort kläder fast i en tvättservice Chute

Hur tar man bort kläder fast i en tvättservice Chute

Tvättstuga nedkast är en bra uppfinning för bostäder med tvättmaskin och torktumlare uppkopplingar på källaren eller bottenvåningen. Istället kör upp och ner trappan med tvättkorgar, du kan kasta kläder ner ränna så landar de framför tvättmaskinen. Kläder kan tyvärr ibland fastnar ner i hålan. I stället för att riskera ditt liv och hälsa som lutar ner i en ränna, prova några tekniker för att nå fast kläder först.

Instruktioner

•Fold ett par jeans på mitten och rulla dem tätt från anklarna till midja. Kasta jeansen ned ränna som en torped. Ibland en täppa är inte så illa som det ser ut, så en något tyngre objekt kunde rubba vad fångas.

•Sätt en kvast handtaget till ränna och flytta runt att försöka släppa stickat objekt. Du kan göra detta från toppen av utkastaren eller botten. Om du försöker det från botten, kan du behöva stå på en säker stege att nå tillräckligt långt i hålan.

•Truss en tegelsten i en lång bit rep eller snöre och släpp den ner i hålan. Se till att ingen står längst ner och hålla fast vid slutet av strängen för säkerhet. Dra tegel tillbaka upp när du är klar.

•Sätt en clean pipe orm i en ränna och flytta runt ta bort täppa. Pipe ormar är flexibla och kan kunna få på enstaka objekt som kan ha fastnat på en utstick.

•Strömförbrukning i standbyläge på botten eller toppen av ränna, beroende på vilket som är närmast täppa. Skruva fast två träbitar skrot tillsammans och infoga dem i hålan. Hålla att lägga och skruva bitar ihop tills du kan nå täppa och driva det. Ta bort bitar, demontera dem vartefter.

Tips & varningar

  • Kasta inte känsliga objekt ner i hålan. Av design, bör det finnas några bitar av metall, trä eller spikar som sticker ut från hålan, men man vet aldrig. För att vara säker, bära din känsliga bitar ner för hand.