Hur tar man bort injekteringsbruk Haze med Muriatic syra

Glaserade kakel injekteringsbruk bör tvättas till den punkt där diset kan avlägsnas genom polering med en torr handduk. Med oglaserade plattor tar det oftast en sura vattenlösning att rengöra injekteringsbruk haze. Experiment i ett litet område att bestämma exakt hur stark att blanda syran.

Instruktioner

•Scrub ett litet område av kakel med slipande sidan av en kök svamp och rent vatten att avgöra om syra krävs. Om diset är mycket ljus och kakel är glaserad, kan detta ren injekteringsbruk haze utan ytterligare steg. När området torkar, buff det med en torr handduk.

•Mix syra med vatten i en ren hink i förhållandet av omkring 10 till 1. Ha en andra hink med rent vatten nära till hands med en annan svamp än den som du använder i syran. Sprida det sura vattnet lätt över ytan med en svamp och låt det sitta i en minut. Du bör se den syra reagera med cement i bruket.

•Scrub kakel med borste, ta bort injekteringsbruk haze som du går. Med hjälp av svampen, Njut som mycket överflödigt sura vatten som möjligt. Skölj noggrant med rent vatten och svamp. Sponge upp överflödigt rent vatten också. Ändra det rent vattnet ofta. När torr, buff över med en torr handduk och upprepa steg 3 för att rengöra alla återstående injekteringsbruk.

Tips & varningar

  • Var noga och skydda i närheten metall från syra. Spraya med ett smörjmedel eller smeta med vaselin.
  • Om rengöring ett mycket stort utanför område som uteplats eller trottoaren, kan du använda en borste på ett golv polering maskin i stället för nylonborste. Sedan slangen ner kakel med en slang.
  • Skydda ögonen med glasögon när du använder syra. Använda gummihandskar på händerna, helst stort kök handskar än den medicinska typ.