Hur tar man bort Human urin fläckar från en toalettsits

Hur tar man bort Human urin fläckar från en toalettsits

Din toalettstol kan ofta exponeras för human urin. Snabb sanering hjälper till att förhindra fläckar och lukt, men urinen som dröjer sig kvar på sätet kan leda till en illaluktande fläck. När färgning inträffar, är det viktigt att både torka ren byttan och ta bort alla lukt-orsakar bakterier som kan ge obehagliga lukter.

Instruktioner

•Mix 1/4 kopp vit vinäger och 1/4 kopp bakpulver i en skål att producera en löddrig pasta. Vinäger och bakpulver kommer skum i kombination; Detta är normalt och säker.

•DIP en gammal tandborste i vinäger och bakpulver pasta och skrubba urinen färgas område av din toalettsitsen. Skölj tandborsten med vatten och skrubba mer klistra in i ytan av din toalettsitsen. Låt pastan att sitta på toaletten i 10 minuter. Bakning soda och vinäger kombinationen fungerar som ett naturligt skur rengöringsmedel som tar bort fläckar och deodorizes ytan.

•Soak en ren torka duk eller trasa med vatten och använda den för att torka den vinäger och bakpulver pastan av din toalettsitsen. Torr sätet med en ren, torr trasa.

•Täcka det färgade området av din toalettstol med ett sällskapsdjur lukt neutralizer om ytterligare deodorizing är nödvändigt. Låt neutralizer att verka på ytan i 20 minuter innan du sköljer av med vatten. Sällskapsdjur lukt neutralizer har enzymer som bryter ner och absorberar lukt-orsakar bakterier från urin.