Hur tar man bort galen lim

Hur tar man bort galen lim

Instant Krazy lim ger en kraftfull och snabbtorkande super lim används för att limma en mängd av objekt, från samlarobjekt och rätter att små leksaker. Introducerades i Nordamerika 1973, det är fortfarande en av de mest populära instant klister märkena. Produkten kräver en mycket liten mängd lim att fungera och kommer inte komma ut om du inte använder rätt ämne. Aceton fungerar bäst att ta bort Krazy lim.

Instruktioner

•Använd aceton till ett papper handduk och badda det över de bundna ytorna. Aceton är det primära ämne som tar bort Krazy lim. Hitta aceton i en järnaffär eller använda nagellack remover, eftersom det innehåller aceton.

•Tillåt aceton att sitta i 15-30 minuter eller tills limmet har mjuknat.

•Ta bort avhärdat limmet med en torr handduk.

•Soak fingrarna i aceton eller nail polska remover för att ta bort Krazy lim om fingrarna fastnar ihop. Skölja fingrarna med vatten grundligt.

Tips & varningar

  • Om fingrarna är fast men du har inte någon tillgänglig aceton, Blötlägg området med varmt tvålvatten. Långsamt rulla eller skala huden bort, men dra inte isär. Rullande huden långsamt bryter ner obligationerna av Krazy lim, och du kommer att kunna separera dina fingrar.
  • Om du har använt Krazy lim på plast glas lins och måste ta bort det, prova ett lösningsmedel än aceton, eftersom det kan skada några plast. Prova nitrometan istället, som du hittar i hobby butiker. Leta efter artiklar märkta "de bonders" som innehåller nitrometan.