Hur tar man bort fröna på ett SORGFLOR myrten

På hösten när de blommar, producera SORGFLOR myrten ett överflöd av små frökapslarna. Dessa frökapslar kan orsaka en rad problem. De locka fåglar från vitt och brett att plocka och knapra frön och lämna spillning bakom. När fröna hittar sin väg in i smutsa, kan de gro för att producera massor av oönskade plantor. Det bästa sättet att förhindra dessa problem är att bli av med frökapslarna innan de är mogna nog att orsaka några problem.

Instruktioner

•Prune SORGFLOR myrten blomma kluster så snart de börjar blekna. Gör beskärning skär vid basen av blomma klustret.

•Låt de trimmade blommorna vid basen av SORGFLOR myrten. Nu när de är beskäras, kommer blommorna inte utvecklas till frön. Som de sönderfaller, kommer de tillbaka viktiga näringsämnen till trädet.

•Kontrollera om döda eller döende blomma kluster några gånger i veckan. Inte alla av SORGFLOR myrten blommar kommer att vara redo för beskärning på en gång.

Tips & varningar

  • Inte vara rädd att beskära alla förbrukade blommorna. Denna hårda plommon kommer att stimulera ny tillväxt. Om blomman cheferna börjar förlora färg och tona före juli, kan SORGFLOR myrten även producera en andra flush blommar denna säsong.