Hur tar man bort fönster täta

Som svalare vädret i höst och vinter strategi är det en bra tid att recaulk Fönstren i ditt hem. Mest trä och vinyl windows har täta runt perimetern mellan fönsterkarmen och utanför väggen i ditt hem. Under åren börjar sommarvärmen och vinterkylan försämras befintliga täta. Innan nya täta, är det nödvändigt att ta bort befintliga fönster täta. Till skillnad från fönsterglas finns mellan glasskivorna och ram på träfönster, är täta relativt snabb att ta bort.

Instruktioner

• Betyg i utkanten där täta möter utanför väggen och fönsterkarmen med en mattkniv. Använda en ny, vass klinga i brukskniv för bästa resultat i den eggen.

•Scrape gammalt täta från fönsterkarm och vägg med en målare allt-i-ett verktyg eller en styva blad kitt kniv. En allt-i-ett-verktyg har en liten krok i änden som är idealisk för skrapning gamla täta från skreva mellan fönster och vägg.

•Hållare hela omkretsen på fönsterkarmen med en hård borste. Detta tar bort alla kvarvarande små bitar av täta som skrapning lämnar bakom.

Tips & varningar

  • Mjuka extremt hårda täta med en värmepistol eller hårtork. Detta kommer att göra täta smidig nog att ta bort.
  • Det finns kommersiella täta borttagning lösningsmedel på marknaden. Använd en del på en diskret plats att se till att vätskan inte skadar lack av väggen innan det för täta.