Hur tar man bort ett klistermärke-Backed tapet gränsen

Tapet gränser lägga en fin finish till dina målade eller tapetserade väggar. Att sätta gränser upp tar vissa koncentration och ansträngning och ta ner lim-backed tapet gränser kräver samma. Även att ta bort din tapet gränser är en uppgift som kräver lite ansträngning kan det göras med hjälp av leveranser från ditt hem och den lokala järnhandeln. En gång fullständig, vara du redo att tillämpa en ny lim-backed tapet gränsen eller en färsk färgskikt.

Instruktioner

• Betyg tapet gränsen lätt med ett perforering verktyg om gränsen har en vinyl eller plast beläggning. Om beläggningen är perforerade, hindrar det vatten eller någon lösning från blötläggning genom att limmet.

•Mist vatten om gränsen har fastställts över tapet tapet gränsen. Detta blir ofta tillräckligt för att lossa det tillräckligt att skrapas bort utan ytterligare behandling. Om detta fungerar, gå till steg 7. Annars fortsätter du med steg 3.

•Pour en kapsyl av sköljmedel i hinken och lägga till en flaska vatten. Swish lösningen runt för att blanda den. Häll några av lösningen i en färg bricka.

•DIP paint rullen i tyg mjukmedel lösning och flytta tillbaka och tillbaka till blöt det helt. Sedan håll rullen över färg facket så att överflödig lösning att droppa bort.

•Använd lösningen direkt på lim-backed tapet gränsen genom att rulla den paint rollern fram och tillbaka över den. Låt lösningen att sitta på tapeten för ett par minuter. Sköljmedel hjälper till att bryta ner den klibbiga självhäftande mycket på samma sätt som kommersiella wallpaper avlägsnande produkter.

•Scrape lim-backed tapeten gränsa utanför muren med hjälp av din skrapa. Om bitar av gränsen följer fortfarande på väggen, tillämpa mer tyg mjukmedel lösning med din paint roller, låt det sitta ett par minuter och sedan skrapa bort den återstående gränsen.

•DIP en ren svamp i en hink med varmt vatten och torka området där tapet gränsen har avlägsnats. Skölj svampen ofta för att ta bort så mycket lim som möjligt. Detta kommer att tvätta bort alla rester från limmet som tyg mjukmedel lösningen. Tillåt väggen att luften torr.

Tips & varningar

  • För mycket klibbigt lim-backed tapet gränserna, häll raka sköljmedel på en svamp och ansöka direkt till gränsen, gör det möjligt att njuta i.
  • Gamla kläder och låg gamla handdukar eller lakan på golvet som det här jobbet kan vara rörigt.