Hur tar man bort en tak Vent Cap

Ett tak vent cap går på ett tak ventilationsrör till tätning ut vädret, eventuella intrång från små djur söker värme eller skydd och eventuella föremål som löv som kan falla in i röret. Förankra spikar eller skruvar hålla normalt locken på plats, men du kan ta bort dem om du behöver, t ex i vintern, att hålla ventilen från igensättning med is. Alltid vara försiktig när du arbetar på taket och ha gummi-sulor skor som akta du halka.

Instruktioner

•Placera en stege med sina fötter på jämna marken vid sidan av huset. Lean stege mot huset. Kontrollera att stegen är lång nog för dig att nå taket. Klättra på stegen och på taket.

•Peel upp kanterna på den omgivande tak bältros, som täcker basen av den gemensamma jordbrukspolitiken, med hjälp av en böjd, metall bända bar. Bänd naglarna ut från basen av taket vent cap, om den gemensamma jordbrukspolitiken är förankrade till tak bältros med naglar. Använda klorna på en hammare. Ta bort skruvarna, om skruvarna används som förankrar den gemensamma jordbrukspolitiken, med en skruvmejsel.

•PRY basen av den gemensamma jordbrukspolitiken upp, med hjälp av bända bar. Den gemensamma jordbrukspolitiken kan ha taket cement runt sin omkrets. Dra den gemensamma jordbrukspolitiken upp, lyfta det från taket ventilen undertill.