Hur tar man bort en skåp dörr med dolda gångjärn

Dolda gångjärn har blivit populära bland många husägare och byggare till följd av deras funktion, hållbarhet och design. Kallas även Europeiska gångjärn, dolda gångjärn visas normalt inte vid korrekt installation, utlåning ett glatt och rent utseende till skåp. Arbetar på skåp, eller skåp, dörrar att funktionen dolda gångjärn är relativt enkel tack till en skruv borttagning design som behåller anpassningen av dörren. Med lite tid och minimal verktyg, kan skåpdörr fäst med dolda gångjärn enkelt tas bort.

Instruktioner

•Öppna dörren skåp eller skåp helt så att den dolda gångjärnet och kan lätt nås. Dörren ska öppnas så att du har utrymme att hålla dörren samtidigt som du arbetar med den dolda gångjärnet.

•Sök för den nedre arm gångjärnet av dolda gångjärn. Gångjärnet förlängs eftersom dörren är öppen. Hitta små slot eller Phillips huvud justerskruv på gångjärnet.

•Brace botten av skåpet dörren och infoga spetsen på en skruvmejsel i huvudet av justerskruv. Vrid skruven till vänster, eller motsols, att lossa.

•Håll botten av skåpet dörren och upprepa lossnar processen med justerskruv på toppen dolda gångjärn. Sväng till vänster för att lossa justerskruv.

•Placera båda händerna på dörren för bättre stöd. Tryck in för att lösgöra armarna på gångjärnet från den dolda gångjärn monteringsplattor. Tryck i toppen och botten av skåpet inåt samtidigt som underlättar borttagning.