Hur tar man bort en skadad kran plats

Hur tar man bort en skadad kran plats

En kran plats skjuter vattnet i linje med din kran. En kran plats som inte fungerar korrekt kan vatten läcka från linjer. Innan du byter en kran plats, alltid ersätta förpackning bricka och låsbrickan. Ersätta en kran plats är dyrare än att byta ut brickor.

Instruktioner

•Vrid av huvudsakliga vattentillförseln till hemmet. Detta är normalt placerad utanför hemmet eller i garaget. Vrid handtaget i linje med röret att stänga av vattnet till hemmet. Om handtaget är ett hjul, sedan vända den i en medsols rörelse. Vrid kranen repareras till "på" läge. Detta lindrar trycket i vattnet linjerna

•PRY upp locket på mitten av handtaget. Använd en platt-head skruvmejsel för att bända det bort. Skruva loss skruven som ligger under den gemensamma jordbrukspolitiken med en stjärnskruvmejsel. Dra i handtaget över stammen ventilenheten.

•Skruva ur ventilen stem församling med en skiftnyckel. Det blir tight så det är svårt att bryta sealen. Ta bort stjälken ventilenheten från vatten linjer.

•Placera sätet skiftnyckel i öppnandet av vattenlinjen. Vicka sätet skiftnyckel tills den faller över sätet. Vända sätet skiftnyckel i en counter medurs rörelse. Sätet kommer bara ut av vattenlinjen.