Hur tar man bort en gammal dusch stjälken med en fast bricka

Ventilspindeln i en dusch har gummi brickor som skydd mot vatten läcker runt stammen ventilenheten och droppande ur duschen huvudet. Gummi brickor, liksom andra bärbara delar på en ventilspindeln, förlorar sin förmåga att försegla ut vatten från användning och ålder och så måste ersättas. Du måste ta bort i duschen kontrollhandtaget om du vill komma åt ventilspindeln, som kan visa sig vara en utmaning på gamla kranar på grund av korrosion och mineral uppbyggd.

Instruktioner

•Vrid av vattnet rinner till kranen genom att stänga husets viktigaste vattenventil. Slå på en annan kran i huset fullt-explosionen för att säkerställa flödet av vatten i rören har helt skurits av.

•Ta bort dusch handtag med fast stammen genom att ta bort skruven som sitter under dekorativa locket i mitten av handtaget, med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Om skruven inte blir lätt, spraya penetrerande smörjmedel runt skruven och låt det sitta i fem minuter eller mer innan du försöker igen.

•Dra på handtaget för att glida av kranen. Placera ett handtag Avdragararmar runt på baksidan av handtaget om det inte glida av, och sedan aktivera den avdragare mittstolpen medurs för att tvinga bort kranen handtaget.

•Spray penetrerande smörjmedel i anslutningen mellan ventilspindeln vattenledning, och sedan vänta minst fem minuter. Skjut en bad hylsnyckel över ventilspindeln och vrid den moturs för att skruva spindeln från röret. Om stammen fortfarande inte kommer gratis, spraya mer penetrerande smörjmedel i anslutningen och vänta en halvtimme innan du använder uttaget bad att ta bort den från röret.

•Sätt en plats skiftnyckel i vatten röret och vrid den moturs för att skruva det gamla sätet från röret. Täcka nya sätet med pipa knark och tråd i röret genom att vrida den medurs med sätet skiftnyckel.

•Täcka den nya ventilen stam med rörmokare fett och tråd det in i röret med bad hylsnyckel. Ersätta handtaget och skruven i mitten och sedan aktivera husets viktigaste vattnet ventilen att öppna.