Hur tar man bort en Delta dusch kran handtag

Delta gör dusch handtag som kommer antingen ensam eller i en uppsättning av två eller tre. Oavsett antalet handtag din Delta dusch kran har, är processen för att ta bort handtagen från kranen montering samma. Du kommer att behöva ta bort handtaget till tjänsten kranen om det finns en läcka runt handtaget eller om duschen droppar vatten när du inte använder den.

Instruktioner

•Vrid av vattnet till duschen om du kommer att vara att ta bort delar av dusch än handtaget. Hitta den viktigaste vatten ventilen i huset och stänga den och slå sedan på duschen för att dränera resterande vatten i raden. Placera en disktrasa över dusch avlopp att förhindra att förlora några skruvar eller andra bitar ner den.

•PRY ut centrum cap bit är om din Delta dusch handtag en stor boll av klar plast. Under locket hittar en skruv, som du behöver ta bort med en skruvmejsel.

•Locate fördjupningen i botten av handtaget om din Delta kran handtag är gjord av metall. Sätt en liten insexnyckel i området infällda och vrida den moturs för att ta bort skruven.

•Dra handtaget rakt ut från kranen för att ta bort den. Om handtaget sitter fast, Värm upp fem minuter med hjälp av en hårtork. Om handtaget fortfarande inte kommer gratis, klämma ett handtag avdragare verktyg till bakre kanten av handtaget och sedan vrida centrum bar i verktyget medurs för att dra i handtaget av kranen.