Hur tar man bort cigarett rök lukt i en källare

Hur tar man bort cigarett rök lukt i en källare

Är inte bara lukten av cigarett rök en obehaglig olägenheter, det är också ohälsosamma. "Tredje hand smoke" är de kvardröjande rök att du luktar efter det har fast på tyger och hårda ytor. Denna kvardröjande rök lukt innehåller radioaktiva metaller som inte är säkra för dig eller din familj. Om källaren hålla cigarett rök, finns det flera saker du kan göra för att eliminera den.

Instruktioner

• Öppna dörrar och fönster för att underlätta luft flödar genom källaren. Låt det färska flygvapnet ut en del av den unkna luften genom att lämna Fönstren öppen hela dagen. Ett fan kan också hjälpa kraft ut dålig luft.

•Vacuum och sedan schampo mattan. Ägna stor uppmärksamhet åt shampooer tillverkarens instruktioner för användning. Lämna Fönstren och dörren öppen för att mattan att torka snabbt.

•Sprinkle bakpulver över torr matta och lämnar det över natten. Bakpulver bidrar till att eliminera kvardröjande lukt. Dammsug bakpulver på morgonen.

•Mix vatten och vit vinäger i förhållandet 2 till 1 i en hink. Lägga till en skopa av bakpulver, som kommer att orsaka fizzing så var noga med att inte har fyllt i hinken för nära till toppen. Doppa en svamp i lösning och använda den för att torka väggar. Detta kan bidra till att ta bort alla nikotin rester. Spola väggarna med en fuktig trasa doppad i varmt vatten och torka med en ren handduk.

•Placera en skål med bakpulver i mitten av rummet och lämna den över natten för att rita lukt ur luften och absorbera dem. Kassera bakpulver på morgonen. Gör detta varje natt för så länge du fortsätter att lukta cigaretten lukt i luften i källaren.

Tips & varningar

  • Någon yta i källaren kan hänga på cigarett lukter. Ren objekt som kan hänga på lukter därför.