Hur tar jag bort ägg fläckar från mitt hus?

Har ditt hus vandaliserade är inget att skratta åt en egged house är en röra att städa upp. De flesta av dessa upptåg hända på natten när det är mörkt, och att medel ägget sitter på ditt hus i flera timmar innan du inser vad som har hänt. Fläckborttagning ägg kan vara svårt, särskilt om de har haft tid att ställa in i. Men eftersom äggen är protein-baserade finns det vanliga hushållsprodukter som kommer att eliminera fläckar som är kvar.

Instruktioner

•Saturate en handduk i kallt vatten och handduken till de drabbade områdena att torka bort eventuella kvarvarande ägg. Använda en skrubb borste för att skrubba ägg-färgade området.

•Mix lika mycket ättika och vatten i en hink. Tillsätt tre droppar diskmedel till blandningen och rör om tills det finns SÅPLÖDDER.

•Soak handduken i blandningen och plats handduken på ägg-färgade området. Om fläckarna har varit där över natten, Låt blandningen för att sitta på fläckarna i en timme. Hålla handduken på plats genom propping en stege upp mot den. Om handduken börjar torka medan du sitter på fläckarna, blöt det blandningen igen och Lägg tillbaka på det färgade området.

•Scrub med en hård borste och rengöringsmedel blandningen. När fläcken är borta, skölj av området med en slang.

Tips & varningar

  • Du kan också använda högtryckstvätt för att ta bort ägg fläckar från ditt hus. Se till att du får rätt högtryckstvätten för ditt hus exteriör för att undvika skador. Om högtryckstvätten är alltför kraftfullt, kan det måla och förstöra rangerbangård.
  • Om ditt hus är trä eller aluminium, kan du behöva måla om områdena.
  • Väteperoxid kan användas i stället för ättika och vatten lösningen; väteperoxid fungerar som ett blekmedel vilket kan påverka färgen på huset. Testa ett inconspicuous område av huset före att ta itu med ägg fläckar med denna metod.