Hur ta hand om och underhålla röda läckra äppelträd?

Red Delicious är USA: s favorit rött äpple, enligt stiftelsen Arbor Day. Trädet blommar tidigt på säsongen, producerar frukt med mild smak som läckerheter människor med sin skarpa, saftiga konsistens. Red Delicious äppelträd har vit Blom som ger vika för frukten. De gör bäst när planteras i USDA härdighet zon 5 till 8. Red Delicious äppelträd växer snabbt, når en mogen höjd av 10 till 25 fot, med spridning av 10 till 25 fot.

Instruktioner

•Plant Red Delicious äppelträd där de kommer att få sex till åtta timmar av direkt solljus per dag. Se till att de planteras där det brukar finnas någon skugga från byggnader eller andra träd.

•Känn smutsa. Använd ett pH testkit från en plantskola eller plantering center. Red Delicious äpplen växer bäst i sur, väldränerad jord. Hämta jordprover från några platser genom plantering området. Blanda dem tillsammans för de mest exakta testresultat.

•Amend marken för att justera pH. Använda släckt kalk för att göra det mer alkaliska eller malda rock svavel att göra marken surare. Fungera ämnena 12 till 18 inches djupt. Detta sätt, kommer de till rötterna.

•Water Red Delicious träd regelbundet under deras första år av tillväxt. Detta kommer att hjälpa rötterna utvecklas djupt. När träden har bosatt sig i, vatten en gång i veckan eller mer om det är mycket varmt utanför.

•Kors-pollinera Red Delicious träd för att uppmuntra frukt. Denna art är pollineras med röda Jonathan, gul Delicious eller tidig skörd äppelträd. Du behöver plantera minst två sorter i samma område att maximera fruktkvalitet och avkastning. Trädslag bör ha överlappande bloom datum så att de producerar frukt samtidigt.

•Prune på vintern, om det behövs. Skär den center stammen eller centrala ledare så är det 20 till 28 inches högre än den högsta byggnadsställning trissan. En byggnadsställning trissan är en uppsättning av grenar som växer mittemot varandra på centrala ledare, med utseendet på ekrarna i ett hjul. Klipp av död, sjuka eller svaga trä vid den punkt där de röra friskt trä.