Hur storlek luftkompressorer

Luftkompressorer skjuta hög-trycksatt luft i verktyg av alla typer och används för många typer av jobb. Air verktyg används för att skjuta spikar i trä inom bara några sekunder. Air ratchets gör det snabbare att byta lug nötter på bildäck. När du köper en luftkompressor, du måste besvara alla typer av frågor, som hur länge du kommer att använda det, eller hur många verktyg du vill använda. Detta kommer att avgöra vilken storlek luftkompressor du behöver för ditt jobb.

Instruktioner

•Bestäm mängden tryckluft som din kompressor kommer att behöva arbeta alla din air verktyg. Titta på dina luftverktyg och se vilket som kräver de flesta mängden luft att arbeta. Köpa en luftkompressor som kan skicka ut mer luft än din största verktyg. Om du tror att du kommer att köpa större verktyg i framtiden, köpa en luftkompressor som inte kommer att vara föråldrad när du köper den.

•Figure ut vilken storlek tank du behöver. Om du använder din luftkompressorer i timmar i sträck, måste du få en luftkompressor med en 20-galla tank eller mer. Om du bara ska använda din kompressor att fylla bildäck eller fylla basketbollar, då behöver du bara en kompressor med en tank med bara några gallon.

•Look på hur många verktyg som en luftkompressor kan köras samtidigt. Titta på verktyget anslutning plattan på luftkompressor. Om du behöver köra mer än en luften på en gång, se till att din kompressor har två eller flera munstycken anslutning. Detta alternativ är oftast ses på kompressorer med tankar som är 20-gallon eller mer.