Hur stoppar man en ADT larm när den slocknar?

Hur stoppar man en ADT larm när den slocknar?

ADT security alarm är ett bra sätt att lägga till ett extra inslag av säkerheten i ditt hem. Ett larm fungerar genom att placera sensorer på vissa dörrar och fönster i hela huset. När systemet aktiveras och sensorer är beväpnade, kommer att öppna ett fönster eller dörr sätta igång larmet. Om du gör detta oavsiktligt och vill stänga av larmet, måste du ange säkerhetskoden förutbestämd att stänga av larmet. (Detta är samma kod du använder för att avväpna systemet när du åter aktiverar ditt hem efter frånvaro.) Om du har tappat koden eller inte kommer ihåg det, måste du manuellt inaktivera alarmet.

Instruktioner

•Gå till din hem larm knappsats och skriva in koden du fått som stänger av alarmet. Denna kod ges till dig när du först har larm installerat. ADT kommer inte ge dig koden om du ringa in och be om det.

ADT ger dig mellan 30 sekunder och tre minuter för att stänga av larmet efter det låter. När du installerar ditt larm, ger ADT dig en trygghet lösenord som du använder för att stänga av din alarmet. När de ringer dig, kommer de att be dig om lösenordet. Om du ger dem rätt lösenord, ger de dig koden för att stänga av larmet. Om du förlorat koden eller inte känner till lösenordet, är det enda sättet att stänga av larmet att fysiskt göra oduglig den. Sedan måste du återställa det så att du kan mata in en ny kod och använda ditt larmsystem. Om du inte har koden, fortsätta till nästa steg.

•Gå till ditt larm transformator boxen och ta bort batteriet. Rutan transformatorn ligger i källaren eller i en garderob, nära din brytare eller säkring box, och är upphovsman till makten för ditt larmsystem. Batteriet är den sekundära källan för ditt larm. Om du helt enkelt koppla ditt larm men lämnar batteriet i, kommer inte att det stängas av.

•Gå till ditt hem circuit breaker. Kretsbrytaren ligger i samma område som Larmbox transformator. Det är beläget i en metallåda. Följ kablarna från transformatorn till kretskortet och lokalisera den växel som är driver larmet.

•Flip av växeln och ditt larm stängs av.