Hur sprider ett lönn träd från en klippning

Det nya med några växter är att deras gräsklippet faktiskt kan växa till en helt ny anläggning. Det är möjligt med träd också. Sycamore tree är en vacker, stora träd som ser underbart i många olika landskapsskötsel arrangemang. Genom att ta en om dess unga nedfallna grenar, du kan växa ytterligare en att lägga till din fastighet, men det måste vara väldigt ung och har grönt kött eller det kommer högst sannolikt inte slå rot.

Instruktioner

•Inköpt ett böka hormon som Hormex från din lokala trädgård utbudet center. Detta hormon är avgörande för tillväxten av rötterna som kommer att leverera delen med de näringsämnen den behöver för att växa in i ett träd.

•Mix 1 tsk av hormonet med 1 gallon vatten och blöt en kruka med blomjord med hormon-insprutning vatten. Hålla jorden mycket fuktig hela tiden för att hjälpa nya rötterna växa.

•Placera urklippet i planter och fortsätta till vatten som rötterna få fäste. Innan du planterar urklippet i planter, kan du hålla den i ett glas vatten för att hjälpa roten processen startar.

•Håll planter väl upplyst för att se till att maten inom marken bearbetas av anläggningen.