Hur snabbt växer persikoträd?

Hur snabbt växer persikoträd?

Fruktproducenter växa persikoträd i USA och har gjort det i hundratals år, trots av hur dessa träd på flera skadedjur och sjukdomar, enligt Ohio State University förlängning. Persikoträd växa snabbt, men kräver stor omsorg och underhåll.

Tillväxt

Persikoträd växer ungefär en fot per år, enligt University of New Hampshire Cooperative Extension. Ge god vård inklusive årlig beskärning, frekvent vattning och gödsling två gånger årligen för att uppmuntra din persiko träd att växa upp till 18 inches per år. Detta garanterar bästa möjliga fruktproduktion.

Plantering

Du bör köpa en 1-årig persiko träd ca 3 fot i höjd, enligt Ohio State University förlängning. Träd i detta skede transplantera väl och är redo att beskäras i den välkända vas form nödvändigt för korrekt fruktproduktion på en persiko träd.

Mognad

Persikoträd mogna av om det fjärde året och sedan börja producera frukt. Du bör tillåta persiko träd att växa till en höjd av 9 eller 10 fot, att upprätthålla denna höjd genom årlig beskärning. Tunna trädet som behövs för att ge gott om utrymme att växa och mogna persikor.