Hur skapar jag en lätt lekstuga?

Hur skapar jag en lätt lekstuga?

En lekstuga är en byggnad speciellt för barn. Det tillåter dem att spela en mängd spel utomhus med en grupp vänner. Dessa hus kan användas av pojkar eller flickor att skapa och spela spel från huset till sjukhuset till skolan för att alla andra spel du kan tänka dig. En lekstuga är ett mycket olika objekt, men de inte behöver vara otroligt dyrt. Skapa en lekstuga kan vara ett mycket billigt projekt som kan pågå i flera år.

Instruktioner

•Build basen av lekstugan genom att välja de fyra 2x4s som mäter 48-inches i längd. Placera två löper vertikalt och de återstående två horisontellt, tunn sida upp, för att skapa en låda. Köra två naglar genom varje hörn kopplingspunkt.

•Jämna en 48-tums 2 x 6, brett ansikte, med alla valda kanten av 48-tums av 48-tums ram du skapat med 2x4s. Fortsätta att lägga de återstående sju 2x6s över hela bildrutan tills hela övre yta är täckt, att skapa en solid playhouse golv. Hammaren tre naglar genom varje ände av varje 2 x 6 att ansluta i styrelserna till 2 x 4 bottenram.

•Dig en 48-tums av 48-tums platt yta i marken. Du kanske bara behöver ta bort en till två inches av smuts i hela utrymmet för att helt jämna marken. Kolla marken med nivån för att se till att ytan är platt. Släppa bottenram på den plana ytan. Stapla bort smuts runt utsidan av ramen för extra stöd.

•Measure och mark en boarder 3/4-tums från varje kant av bas ovansidan. Rada upp en 4 x 4 till varje hörn markerar så att det är stående 48-inches tall. Vinkel två spikar genom varje sida av varje 4 x 4 inlägg att skapa en stark koppling mellan bas och hörnstolparna.

•Placera tre 3/4-inch plywood lakan mäter 48-inches med 48-inches på en plan yta. Mät och markera en till två rutor på varje blad. Om du väljer att placera två fönster, skapa rutor på olika nivåer mäter 18-inches tall med 16-inches bred. Om du väljer att placera ett fönster på ett ark, markera ett torg som mäter 24-inches tall med 18-inches bred. Klipp ut de markerade områdena med en handsåg.

•Sätt återstående 3/4-inch plywood arket mäter 48-inches av 48-tummen på en plan yta. Välj en kant att beteckna som den nedre kanten av bladet. Mäta i 15-tum från varje hörn längs den nedre kanten. Mät upp 36-inches från varje 15-tums markerar mot överkanten. Dra denna linje och ansluta de två punkterna på toppen av 36-tums linjer för att skapa en 18-tums wide vid 36-tums dörren område. Utskuren dörren med en handsåg.

•Strömförbrukning i standbyläge bladet 3/4-inch plywood att du skär dörr området från, längs kanten av ditt val. Justera plywood arket med kanterna på basen, och spika plywood på lekstugan genom att köra en spik genom plywood i 4 x 4 varje 6-inches. Placera de återstående tre 3/4-tums skivor av plywood runt de resterande tre sidorna och driva naglar genom varje yttre kanten på samma sätt.

•Välj den 60-tums av 50-tums ark av plywood och placera plywood på en plan yta med 50-tums kanterna på toppen och botten. Mät upp 4-inches från den nedre kanten av den 50-tum av 60-tums plywood och dra en linje från sida till sida på den här platsen.

•Sätt den 60-tums av 50-tums ark av plywood ovanpå lekstugan av foder 4-tums märket upp till väggen mittemot dörren väggen. Detta skapar en 8-tums överhäng av taket över dörröppningen. Centrera bredd taket och väggarna i lekstugan och driva en spik varje 12-inches i ytterkanten av taket för att ansluta taket till playhouse väggarna.

Tips & varningar

  • Måla ytterväggar olika färger för ett lekfullare utseende.