Hur ska loopas fönstret halsdukar

Dekorera med fönstret halsdukar är ett enkelt sätt att lägga till din heminredning utan att behöva ha windows professionellt utrustade för behandlingar eller spendera en massa pengar på dyra material för gardiner. Fönstret halsdukar och swags är loopas runt en stång eller hängde från två scarf galgar placerade i hörnen av fönstret och kan stå ensam som en ljus tillägg till vilket rum som helst eller läggas till befintliga persienner eller gardiner som en accent.

Instruktioner

• Använd en skruvmejsel för att hänga gardinen stav eller scarf galgar ovanför fönstret där du vill hänga fönstret halsdukar. Gardinstänger för fönstret halsdukar kan placeras på samma höjd du skulle hänga rena gardiner---ungefär 4 till 6 inches ovanför fönstret---sedan fönstret halsdukar är ofta ren och de ska hänga ner i övre delen av fönstret.

•Se eller hitta en halsduk som är tillräckligt lång för att vara draperad tvärs över hela fönstret och hänga ned beloppet du önskar på varje sida.

•Pleat halsduk med dragspel veck och hålla det veckade materialet på plats vid positionering halsduken. När du inreder med fönstret halsdukar, vecken tillsätt en välklippta titt på materialet och tyget lättare att ordna när du har hängt halsduken.

•Loop fönstret halsdukar över gardinstång eller genom scarf galgar från och med mitten av halsduken. Dra tyget på mitten av halsduken tills det draperier över fönstret till önskad höjd, kontroll för att se till att sidorna är ännu.

•Lägg till accent halsdukar till hörn av fönstret. Hänga fönster sjalar i komplementfärger på varje halsduk galge eller i ändarna av gardin stången så att de överlappar den första halsduk och hänga något kortare på sidorna. Du kan också lägga två komplementfärger, en på varje sida av fönstret.

•Loop fönstret halsdukar runt en bredare sidoruta genom vävning halsduken upp från bakom gardinen stången på vänster sida av fönstret, drapering tyget i en loop till mitten av gardinstång, sedan trampar halsduken över gardinstång igen bakifrån och att skapa en andra slinga på höger sida av fönstret. Om du använder halsduk krokar, installera en tredje krok ovan i mitten av fönstret. Justera de två slingorna till samma höjd.

Tips & varningar

  • Du kan hänga fönstret halsdukar i så många lager som du vill, lägga till accent halsdukar i befintliga fönster putsning eller persienner, eller att skapa ett fönster behandling uteslutande består av flera fönster halsdukar.