Hur rensa ditt avlopp badrum utan att använda kemikalier

Hur rensa ditt avlopp badrum utan att använda kemikalier

Trött på hälla kemikalier som Draino att rensa ditt avlopp? Inte bara kostar det dig pengar för att köpa dessa kemikalier, men det har också potential att skada din rör om du lämnar det i för länge. Min enkla guide hjälper dig att rensa ditt badrum eller andra avlopp utan att använda kemikalier!

Instruktioner

•Om rinna av ditt badkar eller sjunka är igensatt, menande vatten inte dränering som det ska. Chansen är stor är det eftersom det finns en massa hår fångade under avloppet. Med hjälp av kemikalier, du helt enkelt lösa upp håret eller andra partiklar som fastnat. Men finns det en enklare, säkrare och mer kostnadseffektivt sätt.

•Den första du vill göra är att fylla ditt badkar eller sjunka med vatten. Det behöver inte vara mycket, kanske 3 till 4 inches skulle göra. Kontrollera ditt avlopp är öppen.

• Nu ta ut din toalett kolven att alla ska ha händig runt huset, lägga den på toppen av det tilltäppta avloppet och pumpa snabbt några gånger. Efter några försök, borde du se vad sitter fast i avloppet börjar komma ut. Med en netto- eller papper handduk, räckvidd objekt ut från vatten och avyttra den. Ditt avlopp ska fungera bättre redan! Några pumpar kan med jämna mellanrum hjälpa dig att bättre upprätthålla din dräneringssystem runt huset.

Tips & varningar

  • Periodiskt underhåll är nyckeln!