Hur polska silvertallrikar

Silver bör poleras om en gång om året. för äldre silver som angrips snabbare, två gånger kan om året behövas. Polska inte ditt silver alltför ofta, eller du kan riskera att förstöra finish. Du behöver en god kvalitet silver polska och några tennis muskler. Om du rengör och buff-torka dina silver ordentligt efter varje användning, du har bara-polerat utseende året runt med bara en polering.

Instruktioner

•Rengör silver innan du polerar den. Aldrig polera en smutsiga tallrik. Silver behöver generellt sett polering endast en gång om året, så om du använder det för vardagliga ändamål, rengör det ordentligt i varmt tvålvatten med en mjuk maträtt handduk. Om du sätter ditt silver i diskmaskinen, ta den innan torkning cykeln. Torka plattan helt med en mjuk trasa. Så länge du ordentligt rena ditt silver efter varje användning och polera det torrt med en trasa, ska det vara blanka i ett år innan du behöver polera det.

•Ta bort Matt. Om ditt silver skamfilade (svart från oxidation), ta bort Matt innan du polerar. Du kan köpa en kemisk Matt-remover, eller du kan göra din egen. I en diskho fylld med varmt vatten, tillsätt 2 msk bakpulver och 2 msk salt. Linje botten av diskhon med aluminiumfolie. Använd skyddshandskar och doppa silver plattorna i vattnet. Matt ska ramla av omedelbart. Om Matt är ganska aggressiva, låt plattan i blöt i mer än fem minuter. Skölj silvret helt och torka den.

•Använd ett tunt lager av silver polska. Använd inte för mycket polska eftersom det kan avklinga finish. Använd en mjuk ren trasa eller handduk till Gnid polska till silver i raka linjer, som om du är galler ost. Gäller inte polskt i cirklar eller glans blir inte lika tydlig.

•Buff av polskt med en ren trasa. Du kan använda cirkelrörelser för polering. Buff förrän alla streck och polska rester är borta, eller du kan se ditt ansikte i plattan som en spegel.