Hur på expansionen ovanpå en Sheetrock vägg Partition

Hur på expansionen ovanpå en Sheetrock vägg Partition

En förändring av temperaturen kan göra vissa material som trä expandera eller kontrakt. Vid en vägg partition där Sheetrock (gips) fungerar som partition beläggningen, tillåter en liten lucka längs den installerade gips överkanten expansion eller kontraktion. På grund av sin egen flexibel kapacitet, akryl silikon täta placeras i klyftan och täckt med gips tejp och ett tunt lager av gips sammansatt. Denna process kompenserar för varje expansion oro, som ger den rätt estetisk effekten.

Instruktioner

•Installera avsnitten gips mot väggen partition med en 1/3-tums lucka mellan tak och den övre kanten av gips (Använd 1 5/8-tums gips naglar att fästa gips-ark till väggreglar). Se till den övre kanten av gips är parallell med taket, med 1/3-tums klyftan kör hela vägen mellan partitionen och tak.

•Installera akryl silikon täta längs 1/3-tums gapet med en fogtätning pistol. Se till att täta fyller varje del av klyftan, vilket gör det jäms med partition gips. Vänta på att täta till helt torra--vanligtvis 24 timmar.

•Köra en längd av gips mesh bandet vågrätt längs den övre kanten av partition gips, se till att det täcker täta. Bandets klibbiga sida bör vara mot gips/täta. Köra fingrarna längs bandet så den sitter fast i position.

•Pour vissa drywall förening i ett gips fack. Ösa någon förening på ena sidan av en 6-tums gips kniv och applicera ett tunt lager av sammansatta längs remsan av mesh band, att se till att alla täta täcks. Fjäder ut föreningen--tillämpas det vill säga sammansatt förbi kanten på tejpen på partition gips, minskar dess tjocklek när du går. Vänta på sammansatt torka--vanligtvis 24 timmar.

•Sand den helt intorkade föreningen att bli av några knölar eller åsar. Om någon mesh tejp kan fortfarande ses eller om några täta inte omfattas, applicera ett andra tunt lager av förening. Vänta på att torka och slipa en andra gång.

Tips & varningar

  • Efter tejpning och tillämpa förening till området drevat, applicera tejpen och sammansatta på alla drywall fogar i delningsväggen. Efter torkning, kan alla leder slipas och gjorde smidig samtidigt.
  • Tvätta ut drywall fack och kniv efter användning med varmt tvålvatten.