Hur mycket kostar det att plantera ett träd?

Hur mycket kostar det att plantera ett träd?

Plantera ett träd inte bara förbättrar din egendom, det hjälper också miljön. Beroende på vilken typ av träd du plantera, kan projektet vara billigt, speciellt med rätt verktyg.

En bra investering

Det genomsnittliga priset av en träd plantor varierar från $5 till $20. Populära träd inkluderar Colorado blue spruce, socker lönn och papper Björk, bland andra. De flesta plantor varierar i storlek från 1 till 4 fot och kräver lite ansträngning utöver gräva hål för plantering.

Utrustning

En trädgårds spade, trimning sax och en träpåle är allt som behövs för att plantera ett träd. Dessa poster, lätt tillgänglig som enstaka inköp på plantskolor och järnaffärer, kan användas för år i din gård och trädgård om vårdas korrekt.

Gödsel och kompost

Medan Texas Agri-Life förlängningen inte rekommenderar att lägga till gödsel i jorden innan plantering, uppmuntrar det med kompost för att behålla markfuktighet. Du kan använda blad eller andra billiga och lättillgängliga material t ex kompost.

Resurser

En av de mest ekonomiska sätten att köpa träd är genom stiftelsen Arbor Day, som erbjuder 10 gratis plantor med ett årligt medlemskap för $10. Stiftelsen erbjuder också ett komplett utbud av landskapsarkitektur träd till rimliga priser. Exempel i 2011 är Colorado blue spruce plantor på $1,99 varje och hybrid poppel plantor på $5,49 varje.