Hur mäter man vilken storlek fåfänga att installera

Hur mäter man vilken storlek fåfänga att installera

I äldre hus, kan fåfänga bäras ut eller i en skrikig färg som kan vara omöjligt att dekorera runt. Eller du kanske bara vill ersätta en befintlig fåfänga med en som ger mer mot rymden, vilket ger utrymme för essentials som kosmetika och hårstyling verktyg. Mäta det området där du ska installera ett nytt badrum fåfänga mycket noggrant för att undvika att köpa en som är för stor eller för liten för det tillgängliga utrymmet.

Instruktioner

•Measure befintliga badrum fåfänga om du känner att storleken är lämplig för dina behov. Använd ett måttband och krafsa ner bredd, längd och djup av gamla fåfänga.

•Lägg till någon utrymme som är bakom den gamla Fåfängan till dina mått. Notate avståndet mellan väggen och fåfänga själv. En nyare modell fåfänga har ofta en baksida som fäster i väggen själv.

•Look på golvlister runt den gamla Fåfängan. Om du väljer att köpa en som är större och passar mot väggen, kan det vara nödvändigt att klippa ut några av socklar. Ha detta i åtanke när man överväger en större fåfänga.

•Carry mätningar med du kan välja en ny fåfänga. Måtten finns vanligen på rutan.

Tips & varningar

  • Allmänt om du bara har en fåfänga i ett badrum, är en höjd av 34-42 inches lämpliga för personer av medellängd, enligt uppgift från Kohler. Om du lägger till en andra fåfänga eller badrummet är för små barn, är en höjd av 30 – 34 inches lämpligt.
  • Ge utrymme för ett toalettpapper innehavare eller ens en handdukshängare att förlänga ut på sidan av fåfänga om du kommer att lägga till dessa funktioner.
  • Om du bygger ditt eget hem och vill installera en fåfänga i badrummet, att minst 30 inches av fritt utrymme framför Fåfängan från andra hinder, t.ex. en vägg. Kan 18 inches från mitten av toalettstolen till fåfänga. Mäta det tomma utrymmet för bredd och längd som är lämplig för rum när toalett och badkar är installerade.