Hur man Weatherstrip en glasskjutdörr

Hur man Weatherstrip en glasskjutdörr

Du har vidtagit åtgärder för att spara energi i ditt hem genom att installera väder band på dina fönster och dörrar. De flesta människor försummar att installera nya väder band på deras skjutbara altandörrar. Precis som andra fönster och dörrar, kan installera nya väder band på din skjutdörr spara pengar på hem energikostnader. Borttagning av dörren är nödvändiga för att korrekt installera skjutdörr väder strip. Med hjälp av en vän kan du utföra denna uppgift på två timmar. De flesta järnaffärer bär SIDOPOST sigill och borsta fin väder band för skjutbara altandörrar.

Instruktioner

•Locate två pluggar som täcker rullen justering skruvarna på undersidan av dörren. Pluggarna kommer antingen vara på insidan botten järnväg eller en på varje slutet kant mot botten. Infoga en liten platt-head skruvmejsel mellan kontakten och ramen till pop pluggarna ut genom dörren.

•Vrid varje justering skruva moturs med en platt-head skruvmejsel. Detta kommer att sänka rullarna som kommer att sänka dörren. Öppna skjutdörren till fullt öppet läge.

•Koppla bort headstop från toppen av skjutdörr ramen. Headstop är den lilla remsan på övre spår som sitter över dörren från insidan. Använd en sladdlös skruvmejsel med lite Phillips-head eller en vanlig Phillips-skruvmejsel att ta bort skruvarna som säker headstop.

•Stäng dörren halvvägs, håller dörren på varje sida. Lyft dörren rakt upp och dra den nedre delen av det nedre spåret. Dra dörren ur övre spåret och Ställ dörren på ett par vadderade sawhorses utanför. Du kan ta hjälp av en vän när du tar bort dörren tyngd av dörren.

•Ta bort väder remsan fäster vid dörren där den stationära panelen och skjutdörr överlappar. Ofta fäster väder remsan med lim eller staples. Använd en spackel mellan väder remsan och dörren för att bända väder remsan av panelen dörr eller stillastående.

 rad nya väder band till antingen genom dörren eller stillastående panel och säkra väder remsan med medföljande monteringsskruvar. Placera spännet på väder strip enligt tillverkarens anvisningar. Generellt kommer luckan att vila mellan de två panelerna när dörren är stängd.

•Gå till dörren sidan av lägst spår och infoga en platt-head skruvmejsel i slutet av strip Väderkanal. Genom att vrida handtaget på skruvmejseln för att öppna i slutet av kanalen. Öppna i slutet av den övre Väderkanal strip med skruvmejsel.

•Dra gamla pensel fin vädret remsor av både övre och nedre kanalerna. Starta i dörren slutet och dra väder remsan mot dig. Ta bort alla trasiga bitar av väder band från kanalen efter bort huvuddelen av väder remsan.

•Sätt in nya borste högen fin väder strip i kanalen. Be en hjälpare att dra väder remsan ner kanalen som du guide väder remsan från dörren sidan. Skär väder remsan i slutet av kanalen efter väder remsan är hela vägen över kanalen.

•Montera tap kanalen avslutas med en hammare för att crimp weatherstrip säkert. Placera dörrpanelen i översta spåret och infoga längst ned i dörren i det nedre spåret med hjälp av handledaren. Driva dörren till fullt öppet läge.

•Reattach headstop till toppen av dörren spåret med behållande skruvarna. Skjut dörren halv öppet läge. Infoga platt-head skruvmejseln i hjul justering hålen och vrid skruvarna medurs för att höja hjulen.

•För på dörren till inom en ½-tums dörren spärren och kontrollera en dörr dörrklinka tillnärmning till dörrlåset. Justera hjulen som behövs med skruvmejsel. Placera pluggarna tillbaka över justering hålen och driva pluggar in med tummen.