Hur man Weatherize kartong

Varje gång kartong används utomhus, måste det vara weatherized för att förhindra det från blötläggning eller tynar bort. Den bästa beläggningen att weatherize kartong är en akryl-baserade elastomeriska tak beläggning. Denna beläggning är vattentät, mögel och mögel-resistent och varar i många år. Det fastnar också kartong bättre än de flesta färger och det kommer inte flagna, chip, spricka, blister eller blekna. Tak beläggning kommer i många färger så det kan blandas med nästan alla projekt.

Instruktioner

•Wash ytan av papp om den är smutsig. Använda en scrub pensel till flytta någon fastnat på smuts, mat eller andra föroreningar. Låt kartongen för att torka helt.

•Täcka någon utsatt kanter kartong, där korrugering mellan skikten visar, med silvertejp. Använd tillräckligt tejp att helt täta bort kanterna. Använda flera stycken på varje kant vid behov. Ju mer silvertejp desto bättre tätning.

•Lay kartong bitar på tidningar spridda över gräs eller en annan yta, helst utomhus. Använda stenar för att förankra tidningen.

•Använd en pensel att täcka alla sidor av papp med tak beläggning. Måla de områden du kan nå, så låt beläggningen torka innan vända kartongen för att måla de andra ytorna. Låt varje pälsen torka i två timmar innan du använder en annan kappa. Lägg till två eller tre skikt i kartong för maximal tätskikt kapacitet. Låt det hela bit kartong torka i 24 timmar innan utsätta den för fukt och annat väder.

Tips & varningar

  • Tillämpa tak beläggning utomhus när det är möjligt.