Hur man VINTERBONA dubbel-rutan fönster

Dubbla rutan änkor görs genom anbringande två lager av glas på ramen och fylla det inre utrymmet med en gas att isolera det hem bättre. De gör också ett bra jobb med blockerar yttre ljudnivå. Medan de är effektivare än enda rutan fönster, att dubbla fönster fortfarande vissa värmeförluster, särskilt om de är äldre. För att VINTERBONA dubbel rutan fönster, måste du försluta upp alla sprickor och i vissa fall lägga ytterligare ett lager av isolering.

Instruktioner

•Kontrollera täta på utsidan av fönstret och identifiera eventuella områden som har sprickor eller har separerat från ramen. Skrapa bort alla gamla täta med ett täta verktyg.

•Sätt en tub med yttre grade täta till en täta pistol och skära av 1/4 tum från spetsen av munstycket med sax.

•Använd en 1/4-tums bred sträng av täta längs synliga sprickor och sedan jämna ut dem på fingret. Du kanske vill skapa en kontinuerlig sträng runt hela änkan rättvis till vara kassaskåp. Upprepa processen på insidan av fönsterkarmen också.

•Gå tillbaka inne i hemmet och öppna fönstret. Mäta basen av fönstret med hjälp av ett måttband och sedan klippa en bit av skum weatherstripping till samma längd. Dra av självhäftande stöd och tryck längst ned i fönstret. Stäng fönstret, komprimera skum som du gör så.

•Placera storm Fönstren över utsidan av varje fönster för extra skydd. Justera storm Fönstren så att fenorna längs fönsterkarmen helt täcker glaset. Sätt in 1-tums träskruvar genom skruvhålen på fenorna att säkra det på plats. Om detta är första gången du har installerat storm windows, kan du behöva förborra hålen i fönsterkarmen först.

Tips & varningar

  • Storm windows krävs vanligtvis endast i nordliga klimat som upplever vid extremt låga temperaturer.