Hur man växt drottning palmer i behållare

Hur man växt drottning palmer i behållare

Queen palm (Syagrus romanofskiana) är en prålig träd som kan växa i en behållare, åtminstone ett tag. Även om inte naturligt i Nordamerika, växer queen palm i södra Florida, södra Texas och södra kustområden i Kalifornien. Queen palm älskar full sol och växer snabbt. Starta en ung drottning palm i en behållare och så småningom transplantera det till en solig plats i din trädgård. Ett lämpligt-storlek container är minst två gånger bredden av trädets rot struktur.

Instruktioner

•Placera din palm planteringsjord mix in i behållaren, använda en mix specifikt utformad för palms. Fyll krukan med jord till en punkt där om du satt palm ovanpå marken, upp skulle vara några inches under kanten.

•Ta bort din queen palm för behållaren kom i och använda dina händer eller en murslev poäng rötterna. Scoring rötterna främjar roten tillväxt på medellång och ny jord. Om din queen palm är balled och burlapped, ta bort tråd bur och säckväv från roten struktur innan du planterar.

•Sätt palm i behållaren och fylla jorden i runt sidorna av roten struktur. Använd din hand till lätt packa jorden på plats. Sluta lägga jord när du kommer till toppen av den befintliga root-strukturen.

•Använd din kompost eller pulvriserade bark blanda lätt till toppen av queen palm. Tre inches är tillräcklig täckning.

•Water queen palm. Här, känd som vattnas i, kan lösa jorden runt plantan.

Tips & varningar

  • Placera din palm-drottning i ett område där det kommer att få full sol. Vatten en gång i veckan eller när den övre tum marken är torr för att upprätthålla vätskebalans.
  • Queen palmer växer snabbt och kan nå höjder på nästan 50 fot. Således, handflatan så småningom måste tas bort från behållaren och antingen återplanteras i en större behållare eller planterade i din trädgård.