Hur man väljer kakel för utomhus Installation

Kakel golv är en av de mest mångsidiga och prisvärda finish material på marknaden. Det finns i en oändlig mängd olika färger, mönster och ytbehandlingar som komplement till alla typer av inredning. Kakel är också mycket stark och tålig, men särskilda överväganden måste göras när man väljer kakel för utomhusbruk. Kakel måste kunna stå upp mot tuffa väderförhållanden, inklusive frysning, regn och UV-strålar. Beakta saker som hållbarhet, underhåll, kostnad och installation när du väljer kakel för dina däck eller uteplats.

Instruktioner

•Understand olika typer av kakel som är tillgängliga. De flesta utomhus plattor kan kategoriseras som antingen porslin eller keramik. Båda är gjorda av lera som har avfyrats i en ugn vid höga temperaturer. Porslin kakel är sparken för en längre period, dock vilket resulterar i en mycket lägre vatten absorptionshastigheten. När du väljer kakel för utomhusbruk, Välj en bricka med lägsta vatten utnyttjandegraden möjligt att undvika problem med frysning och upptining.

•Look till tätheten av varje ruta. Tätare, tjockare plattor är mindre benägna att spricka och chip, och kommer att hålla upp bättre i utomhusbruk.

•Utvärdera hur varje kakel är färgad. Några plattor är färgade bara på ytan medan andra är färgade hela vägen. För att minska antalet marker eller sprickor, leta efter kakel som är färgade hela vägen.

•Bestäm PEI rating för varje typ av kakel. Den porslin emalj Institute priser plattor från 1 till 5. Detta betyg är det slitage som varje kakel tål. Utomhusapplikationer, Välj kakel med en PEI betyg 3 eller högre.

Pojkens kostnaden för varje typ av kakel. Anser inte bara initiala kostnader, men också installation och underhåll. Det är också bra att jämföra den förväntade livslängden för varje material kostnaden för ersättning.

•Decide vilken storlek kakel du behöver. Större plattor är snabbare att installera, särskilt i stora uteplatser. Mindre plattor tar längre tid, och erbjuder oftast mycket mer mångsidighet när det gäller design och mönster.

•Kontrollera substratet som kakel kommer att installeras på. Om marken på substrat är ojämn eller knäckt, leta efter tjocka plattor som är relativt små. Större plattor fungerar bäst på plan, även ytor.

•Consider målgång i varje ruta. Utomhus kakel är föremål för stora mängder fukt och kan vara hala när det är vått. Leta efter plattor med halkfri yta för att minimera risken för skada på grund av falls.