Hur man väljer hem kassaskåp

När det gäller att välja ett hem säkert, är det viktigt att veta vad du vill, och vad du behöver, innan du dyker i havet av alternativ. Ju mer specifik du är att hur mycket skydd du behöver och vad du har råd, desto mer sannolikt är att vara nöjd med ditt val av hem safe.

Instruktioner

•Decide de parametrar som din säkert har att möta. Till exempel bestämmer det säkra brandmotstånd; om det skall vara en fristående, vägg, golv eller tak säkra. om säker måste vara bärbar eller mobil; Hur mycket du kan passa i kassaskåpet; Hur mycket du är villig att betala för säkert; och om säkert är elektronisk, nyckel- eller kombination-baserad. Alla dessa alternativ bör vägas innan du börjar handla så att du kan lista ut vad som är viktigast för dig.

•Shop för ett kassaskåp som passar parametrarna du har angett. Till exempel, om du är villig att betala $500 för en kombination-låst brand säkert med en hög kreditvärdighet, och ingen rörlighet, att lagra viktiga papper i, vet då du vad du behöver. Hålla ett öppet sinne när du tittar på säkra alternativ, om du hittar något bättre anpassade till dina behov.

•Buy kassaskåpet som bäst passar dina behov. Med vägg eller golv skåp, kan köpeskillingen inte installationen, så se till att fråga.