Hur man väljer en mögel testning företag

Formar, inklusive svart mögel, kan orsaka en mängd sjukdomar, från övre luftvägsinfektioner allergier. Av kan mögel producera unken lukt. Det mänskliga ögat se inte problemet i vissa fall, och när den gör det, kan det vara svårt att avgöra vilken typ av mögel. Om du misstänker mögel i ditt hem eller kontor, kan du använda en mögel testning företag.

Instruktioner

Välj ett företag som tillhandahåller mögel test kit

•Consider om du vill arbeta med ett företag som säljer mögel testutrustning. Med dessa kit finns på de flesta byggvaruhus, du följer anvisningarna ingår från tillverkaren och sedan e-post ditt kit till dess mögel testlabb.

•Utvärdera typer av tester a företaget erbjuder. Några använda testerna analyserar endast ett ämne i taget, vilket innebär att du behöver ett prov per ämne. Andra testa alla luftburna ämnen på en gång. Du kanske föredrar att arbeta med ett företag som erbjuder en mängd olika tester, så du kan välja alternativet att rekord passar din situation.

• Undvik dolda avgifter. Vissa tester är gratis, men du måste betala avgifter för frakt, hantering och laboratorium. Andra är dyrare men inkluderar den totala kostnaden. Du kanske vill välja en mögel testning företag som tydligt beskriver kostnaderna inblandade och bryter ner kostnader för kit, kostnaden för frakt och kostnaden för laborationer.

•Think om tidsramen för att ta emot dina resultat. Vissa företag erbjuder en snabb handläggningstid. Andra företag håller provet och kontrollera den med jämna mellanrum, oftast på 24 timmar, 48 och 64 timmar, innan resultatet skickas. Detta kan ge prov tid att utveckla, som ger mer tillförlitliga resultat.

•Request en exempelrapport. Välj en mögel testning företag som ger dig resultat du kan förstå utan att forska biologiska namn.

Hyra en mögel testning företag att utföra tester

•Bestäm om kanske du föredrar att ha ett mögel testning företag kommer in i ditt hem eller kontor att testa för mögel. Detta kan minska fel orsakade av felaktiga metoder.

•Consider vilken typ av testning utförs av företaget. Vissa företag har den utrustning och teknik för att testa för en mängd olika saker från mögel för bakterier att allergener. Andra test bara för mögel. Medan det kan kosta mer att anlita ett företag, får du ofta ett mer omfattande test av din inomhusmiljö.

•Ta ut vilka insamlingsmetoder testa företaget använder. Om en professionell endast skrapar mögel och skickar iväg det till lab, hade du kunnat göra detta på egen hand med en mögel test kit.

Pojkens kostnaden för hyra mögel testning företag till tjänsten erbjuds. Fråga vad priset inkluderar så det täcker kostnaden för laboratoriearbete och någon frakt eller hantering krävs för att få resultat. Du kanske föredrar att betala mer för ett företag med bättre kvalifikationer, rekommendationer eller metoder.

•Utvärdera för yrkesmässigt kvalifikationer. Mögel är ofta resultatet av en större fråga, vilket innebär att du kanske behöver ett företag som kan identifiera problemet med bredare. Företag med erfarenhet inom konstruktion, biologi eller VVS-system kan vara kan hjälpa dig att lösa problemet snarare än att helt enkelt identifiera den.

•Decide om du vill anlita ett företag som också utför mögel borttagning. Ibland kan du få rabatt på andra tjänsten, men du kanske ett andra utlåtande innan du betalar för rensning.

•Ask för rekommendationer. När du betalar de extra pengar att ha ett företag test för mögel, vill du se till att du har spenderat det på en ansedd en. Rekommendationer från vänner eller familj väga tyngre i ditt beslut än klient vittnesmål som företaget.