Hur man väljer en gräsmatta underhåll företag

Om du känner dig tid trycket från dag till dag levande och vill ha hjälp ta hand om din trädgård, kan du hyra en gräsmatta underhåll företag under våren. Gräsmattan underhåll företag kan tillhandahåller ett brett utbud av tjänster från att enbart tillämpa gödningsmedel och sålla kontroller insektskontroll, luftning, slåtter och även gården renoveringar. Så om du funderar på det här alternativet--är här några idéer om hur man väljer det företag som är rätt för dig.

Instruktioner

•Bestäm vilka tjänster företaget erbjuder. Om allt du vill ha någon att gödsla och hjälpa kontroll ogräs, kan ett litet lokala företag vara bra för dig; dock små företag kanske inte har kapacitet eller resurser att tillhandahålla extra tjänster som staket bygga eller landskapsarkitektur som ett större företag kan ge.

•Understand som nästan alla stater kräver gräsmattan underhåll företag att vara licensierade. Säkerställa något företag som du funderar på har en licens i god ställning. Medan att ha en licens inte garanterar dig och företaget kommer att vara en bra passform, det betyder att företaget är bedriver lagligt och är troligen ansedda (t.ex. inte en fly-by-night outfit).

•Ask om företaget är associerad med någon professionell lawn care föreningar. Här igen, garanterar tillhör en sammanslutning inte företaget kommer vara rätt för dig, men branschorganisationer har normer alla medlemmar måste uppfylla innan accepteras för medlemskap, och att vara medlem är ett tecken på ett företag som åtagit sig att göra ett bra jobb

•Ta reda på om företaget kommer gärna berätta vad kemikalier och bekämpningsmedel kommer att gälla din gräsmatta. Eftersom vissa företag använder "naturliga" gödselmedel i stället för kemikalier, kan de vara ett bekvämare val för dig. Också se till att företaget kommer att publicera varningsskyltar på din gräsmatta efter installation av några kemikalier som en självklarhet.

•Bestäm om företaget arbetar med dig för att förbättra din gräsmatta. Till exempel, om du kommer att vara det som gör den slåtter, är det viktigt din gräsmatta underhåll företaget arbete med dig och berätta den korrekt klippning förfaranden och vattning krav för din trädgård. Saker som att klippa gräset för kort eller övervattning kan betona din gräsmatta, och du behöver för att veta det du gör misstag.

•Consider företagets rykte. Fråga vänner, grannar och släktingar om de har haft någon erfarenhet av företaget och få sin åsikt. Det är också en bra idé att be företaget självt för några referenser i ditt närområde.

Tips & varningar

  • Environmental Protection Agency (EPA) registrerar alla bekämpningsmedel som säljs i USA och alla bekämpningsmedel som används bör ha en EPA registreringsnummer. Ett företag är enligt lag skyldig att ge dig information om de kemikalier som används.
  • Information om hälsa effekter av bekämpningsmedel och hjälp med att hantera bekämpningsmedel-relaterade nödsituationer kan hittas på National bekämpningsmedel Information Center på deras 24-timmars, toll gratis telefonsupport på 1 (800) 858-7378.