Hur man väljer en Backsplash färg

Köket är det mest använda rummet i många hem. Köket används för matlagning, umgås och underhållande gäster. Ett kök backsplash kan lägga vissa flöde till ett rum som är fylld med många olika typer av apparater och möbler. Backsplash är beläget strax ovanför bänk och inom synhåll för alla som ser ditt kök. Det är viktigt att veta hur man väljer rätt färg till accent ditt kök på ett lämpligt och effektivt.

Instruktioner

•Compile en samling av färger och texturer som visas i ditt kök. Använd färg prover från väggar, överblivna klinkers eller även foton på ditt kök skapa ett kök portfölj.

•Var musiksamlingen färg till en heminredning eller hem förbättring butik, och jämför dem med olika backsplash material och färger.

•Välj några alternativ du speciellt gillar. Överväga färger som är djupare än de färger du har på dina väggar och bänkskiva. Kontrasten kan skapa mer visuella intresse än ljusare färger eller metallicfärger. Be om prover att ta med dig hem.

•Var dina prover hem och luta dem mot väggen ovanför din köksbänk. Lämna dem där för ett par dagar och titta på dem varje gång du anger ditt kök. Du kan hitta dig själv dras till ett fåtal val mer än andra.

•Narrow dina val ner genom att ta bort färg prover du inte verkligen vill, och lämnar bara dina favoriter. Fortsätta titta på proverna varje gång du är i köket. Ditt val blir så småningom uppenbart.