Hur man väljer den bästa ved för vintern

Hur man väljer den bästa ved för vintern

Hur man väljer den bästa ved för vintern

Instruktioner

•People brukar börja samla deras ved för vintern i mitten av sommaren för att få en jump start på vintern. Detta också stöd i grying processen om du skära en massa döda timmer som locust. Vi börjar med körsbär ved eftersom det är den mest populära. Cherry måste skäras när fortfarande lever eller dess till liten nytta. Välj din träd du vill skära upp till sektionens och stack i radens 4 till 5 fot hög stöds i varje ände av bergbult dunkade in marken och locket tills kryddat ca 3 månader.

• Nu kommer du att göra separata stack's med varmare brinnande ved. Btu utbud men de hetaste är orange oshage, men håll dig med den vanligast förekommande typen. Locust är det bästa alternativet i värme och överflöd. Vanligtvis kan du hitta mycket av detta död redan och bara såg det till bit för stapling. Skära den vid liv är bra att så länge du upprepa proceduren i steg 1.

•Stega 3 är att kontrollera att du har betydande belopp av starter trä. Du kan oftast få allt du vill från din lokala sågverk om inte kan du hitta massor i träets när du klipper. Du kan ta ett par fälts för sidan av din belastning varje gång du går. Du kan också be din lokala hobbiest för hans skrot virke han kommer gärna hjälpa dig i denna roll.

Tips & varningar

  • Brinnande ved kan minska dina uppvärmningskostnader 100%.