Hur man väljer de bästa blommorna till anläggningen på en uteplats

Oavsett om du är avkopplande på en gräsmatta stol insupa lite sol, framväxande händerna i rika trädgårdsarbete jord, eller organisera utemöbler uteplats är perfekt för att visa din favorit urval av blommor. De bästa blommorna att plantera runt en uteplats är de som har blommande kvaliteter och frodas under värme av sommaren.

Uteplats blommor bör endast vara planterade eller krukväxt utomhus när faran för frost har gått. Strategisk placering av dessa blommor i övergångszoner som inkluderar perioder av skuggar och perioder av direkt solljus hjälper dig har en uteplats blommönster som varar hela säsongen lång. Tillräcklig vattning, mild befruktning och korrekta plantering metoder är viktiga ingredienser för en lyckad uteplats trädgård.

Följande lista med blommor ger dig några av de bästa exemplen på uteplats växter som kan användas för att skapa en vacker och lysande uteplats design.

Instruktioner

•Detta bästa plocka för en uteplats design erbjuder rött och rosa färgade blommar som vackert visas i en vinstock som mode. Dipladenia är en stor uteplats för ett klimat som erfar en lång Brittsommar. På grund av sin kärlek för ljus, är det bäst förvaras på en uteplats där den får direkt solexponering.

•Gardenias är ljuvliga uteplats växter som har extremt väldoftande blommor. Dessa kan användas som landskapsarkitektur buskar eller uteplats accenter. De verkar trivs bäst när cool kväll temperaturer upp för blommande knoppar. Dessa rejäla blommande växter tål lätt skuggiga utomhus författningarna.

•Detta blommande växt anses ofta inte en blommande variant eftersom de små lila blommorna inte visas förrän sent på säsongen. Dock gör intensivt brokiga blad och dramatiska blad form dem ett fint bidrag till en uteplats design. Detta blommande växten är bäst i områden där den tar emot en vital del av skugga. Hosta tenderar att växa snabbt, så en växt som mäter en fot i diameter mäter oftast två eller tre fötter i slutet av säsongen.

•Om din uteplats behöver en ljusa explosion av färg, oleander kan vara en perfekt passform för din uteplats design. Unika lövverket är visuellt imponerande och intensivt ljusa rosa blommorna kommer verkligen fånga ögat. På grund av att denna växt har rapporterats vara giftiga, se till att du placerar det i en uteplats som är klar för husdjur och småbarn.

•Hibiscus växter har stora enkla och dubbla blommande blommor som kommer i en mängd olika färger inklusive rosa, persika, röd, gul och vit. Intensivt brokiga bladverket ger en mjuk färgkontrast med blommor och andra tillbehör till uteplats. Underbara blom är ögat stoppa, men varje blomma endast varar ungefär en dag.

•Impatients är en av de bästa blommorna att plantera runt en uteplats eftersom de överleva i områden som får lite skugga. Planteringsjord dessa blommor kan du placera dem på paraply täckt uteplats tabellen eller under ett skuggigt träd. Impatients kommer också i en mängd olika storlekar och former som inkluderar dubbel Blom, överdimensionerade blommor och miniatyr versioner. Färgen varierar från vita till djupt lila och varje nyans av rött och rosa i mellan.

•Lantana är känd för sin starka anpassning till områden som får fullt solljus, så det gör för en hälsosam uteplats tillägg. De bästa blommorna att plantera runt en uteplats är ofta de som också kan beskäras och används som en krukväxt som denna. Fruktig doft och ganska blommig kluster i orange, vit, rosa och gult gör det en härlig uteplats tillbehör. Om du beskär försiktigt döda Blom från anläggningen, kommer du öka intensiteten i den blommande säsongen.

•Geraniums kanske inte de mest unika uteplatsen blommorna, men de tenderar att hålla upp bra i ogynnsamma väderförhållanden. Rejäl typ och mild torka tolerans tillåter dem att frodas i uteplats områden där de får en kombination av skugga och solljus. En av de bästa kvaliteterna av pelargoner är deras mångsidiga färgområde. Blom kommer i nyanser som inkluderar: röd, vit, ljusrosa, rosa, fuscia, vattenmelon, coral, lila och lax.

•Tibouchina har otroligt vackra djupt lila blommor. Deras dynamiska utseende gör dem en av de mest överdådiga alternativ för en uteplats design. Exotisk natur lövverket och de extrema kvaliteterna av blom är det viktigt för Diadembusksläktet bo väl vattnas. Dessutom kan uteplats områden som tar emot en del av skugga under de hetaste delarna av dagen din Diadembusksläktet att trivas och frodas.

•Jasmine kommer i ett brett sortiment av sorter med Angel wing är ett av de enklaste att växa. På grund av dess stellar doft och spetsiga blomma form är Jasmine en av de mest attraktiva tillägg till en uteplats design. Mångsidigheten hos denna växt kan det utbildas på spaljéer för en lummig uteplats tillägg.

Sammanfattningsvis är de bästa blommorna att plantera runt en uteplats de som tål både soliga och skuggiga förhållanden. Färgglada blommor och vackra blad ger också skönhet och variation för din uteplats design. Som du koppla av och fira sommaren, låt din uteplats är den blommiga mönsterexempel på ditt hem.