Hur man utrota bananflugor

Bananflugor är mycket irriterande om du har någonsin haft ovälkommen företaget innan, flyger fram och tillbaka.

Insekticider är användbara för att eliminera dem men vad är av största vikt är att eliminera källan. De introduceras normalt in i huset, du gissade det, tillsammans med frukt!

En gång i hemmet de kan finnas i stort sett allt sött, ännu en gång du kasta frukt. Insekticider är mycket hjälpsam men i de flesta fall en ökad sanitet nivå kommer att göra dig mer bra.

I denna artikel tar jag dig igenom alla stegen kan du göra själv bli av med dem när de har införts i hemmet.

Instruktioner

•Naturally, först ut, bli infekterad frukt genom att kasta in en utomhus trash kärl och förvara icke infekterade frukt i kylskåp eller utomhus, om vädret är cool.

•Thoroughly Rengör området där frukten ursprungligen lagrades med en ammoniated eller liknande rengöringsmedel för hushållsbruk. Koncentrera särskilt runt soptunnorna, rengöring av insidan och utsidan behållaren och att vara säker på att du har en ren liner i kan.

•Dig lite djupare nu och leta upp några områden där något sött som pop eller juice kan har spillt, eller lagras. Även om det har torkat upp du vill vara säker på alla rester är borta, för de kan leva av andra söt mat källor förutom frukt. Om du inte kan nå ett område, kan som längs sidan eller under kylen du spraya lite renare över området för att förorena det. Svep Jo visst det finns också inget socker granulat eller sådant på golven.

•Kontrollera under din diskbänk för stillastående vatten eller trassel med papperspåsar eventuellt som kan hysa en näringskälla för dem och eliminera alla objekt du är misstänksam mot i en yttre papperskorgen källa.

•Regarding insekticider, det finns ett par metoder du kan använda. En är att lätt dimma spray områden där du sett flugor så att när de landar de kommer att plocka upp. Du behöver bara lämna denna återstående på i 24 timmar som en max. Rengöra områden senare och det är aldrig klokt att spraya direkt på en yta där livsmedel kan hamna.

•Du kan också iväg insekt bomber om du väljer efter etikett instruktionerna och vidtar alla försiktighetsåtgärder. Bomber kommer att cirkulera i hela luften och kommer inte att lämna en kvarvarande effekt. Detta är det snabbaste sättet att döda dem, förutom utöka sanitet, som redan nämnts.

Tips & varningar

  • När köper frukt, särskilt från utomhus sommarfrukt står, inspektera det bra för bananflugor.
  • Undvika någon frukt som är väldigt mogen som skulle vara den mest sannolika lockmedel för bananflugor.
  • Helst förvara frukt i kylskåpet eller ett annat område där det kommer sval.
  • Om du anställer någon insekticider, följ alla etikett instruktionerna till punkt och pricka!