Hur man utformar Pool däck

En pooldäcket definitivt kräver avancerad planering. I själva verket hur och var en bygger hans däck kan de flesta säkert påverkar hur marken är anlagda och radhus runt sidan av poolen. Vid sällsynta tillfällen kan det även påverka utformningen av konkreta förklädet som omger poolen.

Om du vill ha ett däck som är i nivå med konkreta förklädet som gränsar en backyard pool, då landet måste sänkas till en punkt som ligger ca 1 fot eller så under sidan av poolen. De flesta ägare kommer förmodligen undvika detta och bygga ett däck som sitter lite högre än poolen. Fortfarande finns det en hel del alternativ att överväga som form, storlek, typ av material och höjd. Form av poolen och gränsområdet har också, visst inflytande på hur din slutliga däck ser ut.

Instruktioner

Hur man utformar en pooldäck

•Bestäm höjden av däck ytan i förhållande till poolen. Om du föredrar att ha däck döda med konkreta kjol som omger poolen, måste du designa en kortlek som upptar mycket vertikalt utrymme. Detta kan innebära med 4-av-4 som ditt golv stöder i stället för större 2-av-6 eller 2-av-8 timmer. Med mindre höjden i det totala måttet av dina däck kommer att innebära mindre av ett avstånd mellan betongytan och marknivå.

När du planerar dina däck, kom ihåg att en 2-av-6 ram med 2-gånger-4 eller 2-av-6 golvbrädorna gör för en 7-tums steg ner från däck ytan till konkreta gångbanan som omger kanten av poolen. Detta är bara rätt dimensionen för ett steg. Således, detta alternativ bör alltid tas under allvarligt övervägande, för det är möjligt att kan väl du din gräsmatta yta att vara på samma nivå som däck.

•Bestäm formen på dina däck. Om du har en rektangulär pool, då är risken att du vill gå med en kvadrat eller rektangulär däck. En böjd-formad pool kommer dock att presentera några intressanta alternativ. Du kan följa formen på den konkreta kjol, som kommer vara mer arbetsintensiva, eller kan du anpassa den konventionella kvadratisk formen cirka passa på ena sidan av poolen.

Också, vid denna tid du kommer att vilja överväga bara hur mycket av poolen bör vara omgiven av däck och vad platser bör lämnas öppen.

Dessutom om poolen inte ligger intill huset, kan du överväga att bygga en gångväg som leder från huset till poolen. Gångvägen behöver bara vara 3 fot bred eller det kan bli en större däcksutrymme, särskilt om poolen ligger nära huset.

•Decide om däcket ska alla en nivå eller om det finns däck på olika höjder. Om det senare är fallet, då igen gå med 7-tums steg regeln. Din däck bör avgränsas i höjd med ett avstånd som är delbar med nummer 7. Det gör för ett eller flera steg som är av standard höjd.

•Välj material för dina däck. I en lokal som är vid poolen, kommer du en trä som är naturligt resistent röta eller trycket behandlas. Redwood är förmodligen det vanligaste valet för pool däck på grund av sin naturliga motståndskraft mot röta och dess hållfasthet. (Hållfasthet är ungefär genomsnittet, men kombinerat med dess vattentäta natur och ren fysisk skönhet, redwood är ofta det första valet för utomhus däck, även om priset kan vara oöverkomliga.)

Redwood är också en mycket vacker, men dyrt, trä som kommer att avsevärt förbättra din poolområde. Tryckimpregnerat furu är billigast, men det är fulla av kemikalier. Cypress och cedar är också möjliga alternativ.

Tips & varningar

  • Börja din designa med bara grundläggande former och lämna matte fram till slutskedet av planeringen.
  • Om din pool har inga konkreta kjol, sedan hålla marknivå jäms med sidan av poolen.