Hur man utformar garderob organisera system

Hur man utformar garderob organisera system

En välorganiserad garderob hjälper till att kontrollera röran, men det skapar också ett system för att hämta objekt mycket lättare. Designa en snygg garderob för alla rum i huset kräver noggrann eftertanke och planering. Det är viktigt att utnyttja varje kvadrattum av rymden effektivt, så ta dig tid att skriva ner alla objekt som lagras där. Varje individ har olika behov i hur man organiserar en specifik garderoben, så bilden där objekt kommer att gå före tid. Detta är avgörande för att köpa rätt garderob förvaring tillbehör.

Instruktioner

•Översyn hem design böcker med välorganiserad garderober. Göra anteckningar om sätt att gruppera objekt, till exempel skor eller väskor, som är tilltalande. Gå över hem tidningar som visar olika sätt att göra om en garderob för maximal effektivitet. Studien visar goda organisatoriska verktyg och tillbehör för garderober samt online-resurser.

•Measure den tillgängliga ytan för garderoben organisera system. Skiss hängande stavar för kläder, först och främst. Skapa lagringssystem, hyllor och hängande pinnar runt utrymmet för kläder. Rita en dubbel hängande spö för att maximera utrymme golv till tak. Planera att installera en stav ca 15 inches från garderoben taket och en annan stav ca 48 inches från garderoben golvet. Skissa en översta hyllan ovanför dubbel hängande området att använda taket utrymme för föremål som används sällan.

•Utveckla en lista över objekt som ska lagras på hyllorna i garderoben. Listobjekt som vikta tröjor, halsdukar, hals band, underkläder, skor och filtar. Skriv ner lagringssystem som ska användas i olika utrymmen, såsom tråd hylla system eller vertikalt hängande caddies för skor. Skissa utrymmena i garderoben som ska användas för lagring tillbehör. Inkludera en eller två byråar i botten av garderoben också. Glöm inte det värdefulla hängande utrymmet på baksidan av garderobsdörr.

•Draw garderoben i detalj med rutat papper. Tillåta en ruta rutat papper att representera 4 inches av garderobsutrymme. Överväga hur falsning eller standard förslutningsbara dörrar kommer att placeras över framsidan av garderoben. Granska hur garderoben används för att säkerställa att allt är rätt placerade. Bild att få klädd varje morgon för arbete, t.ex. Föreställa sig hur varje objekt ska hämtas och hur lätt blir det att nå den.

•Var tid att tänka ut var du vill placera rutorna eller lådor att förvara föremål som producerar en massa skräp, som bälten eller små börsar. Planera att köpa lådor, lådor eller plastbehållare som alla matchar eller samordna med varandra. Skapa en garderob som ser enhetliga genom att installera förvaringskärl i samma neutrala färger, till exempel. Glöm inte att inkludera en stor behållare i botten av garderoben för smutsiga kläder, även om smutstvätt på väg till tvättmaskinen ska lagras där.

Tips & varningar

  • Köpa stavar, tråd hyllor, hängande caddies för skor eller väskor, och alla lådor och lagringsbehållare i färger som smälter väl och ser snyggt när garderoben dörrar är öppna. Skapa inte ett lagringssystem som ser inkompatibla eller detta kommer att vända tanken på att skapa harmoni och ordning. Installera konstnärliga lådor och lagerplatser i ljusa färger, om så önskas, men se till att de alla ser kompletterande och ordnad på garderoben hyllorna.