Hur man utformar ett Redwood staket

Det är frestande att besluta att bygga en redwood staket och bara välja en design som fångar ögat. Innan du börjar bygga, ta hänsyn till lokala byggnad och zonindelning förordningar, särskilda betyget i furu som är bäst för ditt staket, hur hög du vill att det ska vara och hur mycket arbete du är villig att göra för att behålla din redwood staket.

Instruktioner

•Kontrollera lokala byggnormer för att fastställa eventuella regler som styr höjden på staket i ditt område. Kontrollera också för korrekt placering i förhållande till din egendom linje. Vissa jurisdiktioner har restriktioner på hur nära att egenskapsraden ett staket kan byggas.

•Bestäm den exakta platsen att installera redwood stängslet. Mäta den ungefärliga längden på staketet.

•Välj en stil för ditt redwood stängsel. Vissa stilar att överväga är traditionell järnväg och bokför staket, ett galler staket, korg väva, palissad eller picket. Titta på staket i ditt närområde att få en uppfattning om hur dessa olika stilar ser ut när installerat.

•Decide höjden på staket och om det kommer vara samma över hela stängslet, eller om vissa områden blir längre eller kortare.

•Bestäm oavsett om du vill använda prefabricerade staket paneler eller bygga dem själv. Mest pre-fab paneler är 3 fot till 4 fot, eller 6 fot till 8 fot hög, med 6 till 8-fot standardlängder av redwood virke.

•Välj kvaliteten av redwood du kommer att använda. Använda förfall-resistenta konstruktion hjärtat redwood för inlägg och nedre rälsen inom 6 inches av marken. Använda gemensamma konstruktion redwood för top järnväg och staket brädorna. För att göra intrikata, Visa detaljerade mönster, klart alla hjärta eller B klass redwood upp sina fina korn och jämn konsistens.

•Plan listan konstruktion och material. De flesta redwood staket använder 4 x 4-tums redwood inlägg placeras varje 6 till 8 fot med staket paneler eller skenor ansluter inlägg.

•Välj konstruktion hårdvara och finish hårdvara för gate och spärr in. Se till att få rostfria skruvar, spikar och hårdvara. Rostfritt stål eller galvaniserat är de bästa valen att undvika fläckar i redwood.

•Decide om du ska måla redwood staketet, färga det eller lämna det naturliga. Det är nödvändigt att åter måla varje fem till sju år eller åter fläcken var två till tre år, men praktiskt taget inget underhåll krävs för ett redwood staket kvar med en naturlig finish. Avgöra hur mycket arbete du är villig att sätta i att upprätthålla det färdiga staketet.