Hur man utformar en utomhus eldgrop

Hur man utformar en utomhus eldgrop

Brand gropar är populära platser att spendera kvällen umgås med familj och vänner. Någon brand gropar används för värme, medan andra används för att laga allt från s'mores till hamburgare. Designa och bygga en eldgrop kan vara fulländat i en till två timmar.

Instruktioner

Hur man utformar en utomhus eldgrop

•Välj läge. Hitta ett område som är en bekväm insamling plats i ett öppet område. Se till att området är fritt av brännbara material såsom torkade blad och högt gräs. Den idealiska markytan är smuts eller lätta grus. Markera en cirkel på marken med sprayfärg för att Visa omkrets. De flesta brand gropar är tre till fyra fot i diameter.

•Dig en fot hål in i cirkeln med en spade. Textindrag bör även, med vertikala sidor. Textindrag kommer att innehålla trä och eld i utsedda gropen.

•Täcka botten av gropen med tre inches av sand. Sanden kommer att stoppa branden sprider sig till rötter och brandfarliga objekt underground.

•Placera stora stenar i ytterkanten av eldgrop att ytterligare begränsa elden. Om en grill kommer att läggas till eldgrop, bygga rock gränsen stor nog att rymma den. Limma inte stenarna tillsammans med lim som limmet kunde antända eller släpper ut skadliga kemikalier.

•Designate en sida område för pinnar och timmer. Samla dessa artiklar innan branden gör att en lång, kontinuerlig eld. Har en hink för aska och en spade för rensning nära eldgrop.

Tips & varningar

  • När du är redo att starta elden, fyll gropen området med torra pinnar först att låta elden och värmen bygga långsamt. Lägg till större pinnar som elden växer. Om du vill laga mat som hamburgare och andra typer av kött, lekmanna-grillen på toppen av klipporna. Marshmallows och andra godsaker kan grillas med lång metall grillspett.
  • Se till att det är lagligt att bygga en eldgrop eller har en i din bakgård. Kontrollera med de lokala myndigheterna innan byggnaden.