Hur man utformar en trä privatlivet staket

Ett välskött trä staket kan vara tillgång till någon egendom. Det inte bara ger en husägare med integritet utan också kan öka skönheten i gården. Designa en du kommer att ta lite forskning, men det finns en hel del information från vilka nya idéer föds.

Instruktioner

•Kontrollera en lista över avses en trä privatlivet staket serverar. Vara uttömmande. inkludera alla händelser som äger rum i gården som du vill ska vara privat. Prioritera listan från oftast till minst ofta.

•Consider stängslet varaktighet. Stacket av trä sekretess byggs av förbehandlade virke som kan bevaras under många år. När de är förseglade för skydd, håller de att "nya" titta längre.

•Consider de olika alternativ som finns för toppen av strejkvakter. Stängselstolpar är vanligt fastställda på ett mönster. Detta innebär att de är samma avstånd ifrån varandra för hela staketet. Ett mönster för att passa mellan inlägg skulle kunna användas för hela längden av staketet. Detta är där en trä privatlivet staket har en kant över vinyl eller tegel.

•Jot ner era idéer, oavsett hur löjligt de kan verka på gång. Du bör skiss dina idéer som de kommer till dig, så låt gott om tid för designen till fullt mogna. Använda rutat papper för att hålla höjd och mönster av trä privatlivet staket i perspektiv.

•Forskning är nyckeln till att skapa något nytt, så gör dina läxor på varianter av trä privatlivet staket för att basera din design på etablerade metoder. Normalhöjd pålar för en trä privatlivet staket är 6 fot. Detta betyder inte att din design har överensstämmer med denna mätning som virke kan köpas i olika längder. Tänk på att när herrelösa från regelbundna picket längden du kommer att behöva särskilda beställa störar eller göra dem själv.

•Ta en resa till lokalen lumber återförsäljare och titta på olika typer av material som används för staket. Håller det i handen och kolla vikten. Detta är aspekter som hjälp för att fastställa livslängden på staketet.

Tips & varningar

  • Studera processen för installation och ytbehandling målning eller tätning av ett staket. Denna kunskap kommer att lägga till dimensionen av design. Inkludera en grind i din design att göra trä privatlivet staket komplett.
  • Låt inte dig själv att vara begränsad i din design av vad alla andra använder i utformningen av deras staket. Acceptera inte lätt information på Internet som giltiga. Alltid hitta en annan informationskälla bekräfta.